On Catalunya

en família

'Petits prínceps': els reis no són els pares

Mumusic transporta l'atmosfera íntima de 'Petits prínceps' a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya

petits-princeps

petits-princeps / JAIME MARCOS DE LA PUERTA

1
Es llegeix en minuts
Pilar Fierro

'Petits prínceps', que aterra aquesta setmana a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya, es presenta com un homenatge a tots els nens del món i a tots els nens que resisteixen dins del cos d’un adult. Mumusic Circus va estrenar aquest espectacle a la Mostra d’Igualada del 2014, l’ha portat al Festival Trapezi i al Barcelona Districte Cultural, i l’ha passejat per mig món. El desembre passat, la companyia el feia girar per Bèlgica mentre a Barcelona se li entregava el prestigiós premi Zirkòlika (el súmmum) al millor espectacle de carrer per ‘Flou Papagayo’.

I malgrat el recorregut, 'Petits prínceps' continua sent capaç de crear una atmosfera íntima i especial a través del circ, un llenguatge escènic fet poesia i cançons de senzilla calidesa.

Petits prínceps

Teatre Nacional de CatalunyaPlaça de les Arts, 1Fins al 3 de febrer Horaris: dissabtes (17.00 hores) i diumenge (12.00 hores)Preu: 8-10 €A partir de 2 anys

Notícies relacionades

Sobre l’escenari, quatre bidons per jugar. Són els cubs de Maria Montessori en versió augmentada, que s’apilen, es converteixen en torre per escalar o roden per donar el peu als moviments precisos dels dos actors. Amb aquests elements i una banda sonora molt especial, Clara Poch, cantant i ballarina, i Marçal Calvet, violinista i acròbata, creen una bombolla que atrapa el més acèrrim republicà. Com a aperitiu, la música de 'Petits prínceps' es pot descarregar gratuïtament a la web de la companyia.

Aquest és el segon dels espectacles familiars que programa el TNC aquesta temporada. Del 13 de febrer al 3 de març es podrà veure 'La gallina dels ous', de Zoom-Zoom Teatre.

Temes:

En família