Comiat al cantautor

Pedro Sánchez assistirà aquest divendres a Barcelona a l’últim concert de Serrat

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern, Pedro Sánchez, acudirà aquest divendres al Palau Sant Jordi de Barcelona per assistir a l’últim concert de Joan Manuel Serrat. A Sánchez l’acompanyaran, entre d’altres, el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, i el tinent d’alcalde i alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni.

Serrat, molt lligat històricament als socialistes, protagonitza aquest dijous el segon dels tres concerts que celebra a Barcelona, on demà acabarà la seva gira de comiat dels escenaris, que va començar fa vuit mesos a Nova York, i que porta per títol ‘El vicio de cantar 1965-2022’.

Notícies relacionades

El president del Govern ja va concedir al febrer a Serrat la Gran Creu de l’Ordre Civil d’Alfons X ‘el Savi’, una condecoració que atorga el Consell de Ministres a personalitats que s’han distingit pels seus mèrits en cultura, educació, investigació, ciència o docència amb una tasca essencial en la nostra societat i conformant el que som com a país.

En aquella ocasió, Sánchez va remarcar que aquesta condecoració «és un deute dels espanyols i espanyoles» i «el símbol de l’immens carinyo, la profunda admiració i el sincer agraïment que professem» a Serrat després de 56 anys d’exitosa carrera, i va destacar que «les seves cançons han pretès sempre contribuir a la tolerància dins de la societat» i han inspirat «la convivència, la llibertat i l’amor per l’art i la cultura de centenars de milers de persones».