Després de l’èxit d’‘Eufòria’

Presentació del nou disc de Triquell: quan i on serà

L’estrena tindrà lloc en un escenari de luxe per al qual ja s’han posat entrades a la venda

Presentació del nou disc de Triquell: quan i on serà
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’artista Triquell, de 21 anys, ha anunciat la data d’estrena del seu àlbum de debut. Després de l’èxit rotund del programa ‘Eufòria’, tant en el format televisiu com en el multitudinari concert celebrat el 16 i 17 de juliol al Palau Sant Jordi, el segon concursant més votat de la primera edició del concurs de TV-3 arrenca una prometedora carrera musical.

Per ara, el cantant només ha detallat la data i esdeveniment en el qual es podrà disfrutar per primera vegada del disc amb què debutarà en la indústria musical; un àlbum que per ara encara està en procés de gravació.

Escenari de luxe

El debut de Triquell haurà d’esperar el 13 de maig de l’any que ve, data en què la Sala Apolo acollirà el concert de presentació del nou àlbum de l’artista. L’esdeveniment tindrà lloc durant la celebració del festival Guitar BCN, un escenari de luxe per al qual ja s’han posat entrades a la venda.

Notícies relacionades

«Estem regant i cultivant una maqueta que es convertirà en el meu primer disc i que es presentarà en directe el 13 de maig de 2023 a la Sala Apolo de Barcelona dins del festival Guitar BCN. Gràcies a la música i a vosaltres per deixar-me començar aquest viatge», ha compartit Triquell a les xarxes socials.

Envoltat de grans noms

Per ara, l’artista català ja ha informat que aviat entrarà a l’estudi per començar la gravació d’algunes de les cançons que té preparades i que han convençut l’equip de Halley Records, un segell independent barceloní que treballa amb bandes i solistes de la talla d’Oques Grasses, Lildami, Roba Estesa i Els Catarres.

Temes:

Discos