Homenatge a l’escriptor

Dia Orwell: aquestes són les rutes literàries per Barcelona

L’escriptora Ali Smith, el dramaturg Andrei Kureichik i l’assagista Rebecca Solnit recorreran els escenaris que l’escriptor va trepitjar al seu dia

zentauroepp35782362 icult  libros  george orwell171103142028

zentauroepp35782362 icult libros george orwell171103142028

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Arriba a Barcelona el Dia Orwell, la cita anual amb què el CCCB correspon a l’homenatge que l’escriptor George Orwell va retre a Catalunya. La primera edició es va celebrar el 2013 i aquesta nova cita comptarà amb les rutes literàries per la Barcelona d’Orwell de la mà de guies experts en la vida i l’obra de l’escriptor, així com amb un ampli programa d’activitats a la ciutat.

Aquesta edició «celebra la vigència d’Orwell explorant el poder de l’escriptura i el llenguatge en un món sacsejat per dos anys llargs de pandèmia i encara incrèdul davant la invasió russa d’Ucraïna», han explicat els organitzadors.

L’escriptora Ali Smith, el dramaturg Andrei Kureichik i l’assagista Rebecca Solnit recorreran durant dues hores els escenaris reals dels esdeveniments principals que va viure l’escriptor i que narra a ‘Homenatge a Catalunya’.

Seran els següents dies:

  • Dimecres 11 de maig a les 16 hores, ruta en castellà.

  • Dilluns 30 de maig a les 11 hores, ruta en anglès.

  • Dimarts 31 de maig a les 11 hores, ruta en català.

  • Dimecres 1 de juny a les 16 hores, ruta en castellà.

Notícies relacionades

El Dia Orwell és una iniciativa impulsada des dels seus inicis conjuntament amb el Col·lectiu Dia Orwell i se celebra en col·laboració amb el PEN Català i el col·lectiu Artist at Risk.

Les rutes comencen a la sortida Rambla de l’estació de metro Drassanes, és d’inscripció és obligatòria i les places són limitades.

Temes:

CCCB