On Catalunya

NO T’HO PERDIS

¿On deixar-te veure a Barcelona aquest cap de setmana?

Acrobàcies circenses, música electrònica i d’autor i molt Proust

¿On deixar-te veure a Barcelona aquest cap de setmana?
1
Es llegeix en minuts

La Mostra, festival de música electrònica nascut durant la pandèmia via ‘streaming’ per amenitzar, fa el salt a la presencialitat. Se celebrarà a l’abril, tot i que ja estan obrint la gana amb el cicle Extra Mostra. Aquest divendres, doble dosi de concert: DJ a Razzmatazz (Almogàvers, 122) i sessió en ‘streaming’ de Radio, de 19 a 22 h, tot i que obriran les portes del taller Suburbia (Peu de la Creu, 16), on gravaran la sessió per als que prefereixin viure’l en directe.


Dijous dia 17 torna el Cirque du Soleil a Barcelona amb ‘Luzia’, «una oda poètica i acrobàtica a la cultura mexicana», segons explica la companyia canadenca. Aquesta obra, a més de les ja clàssiques acrobàcies i explosió de color, inclourà, per primera vegada, l’aigua com a element artístic. Fins a l’1 de maig a la Gran Carpa (Trav. Industrial, 50, Hospitalet de Llobregat).


Notícies relacionades

Al Teatre Lliure (Margarida Xirgu, 1) no perdràs el temps amb aquesta saga teatraldedicada a Proust i el seu imprescindible ‘A la recerca del temps perdut’. Set obres, cada una dedicada a les set parts que componen aquest clàssic de la literatura universal.


Aquest cap de setmana es reuneixen artistes emergents del panorama nacional en diverses sales del circuit alternatiu de la ciutat. Divendres, la gallega Pálida presentarà el seu nou EP a la Sala Taro (Rossend Arús, 9). I a la Sala Vol (Sancho de Ávila, 78) entre divendres i dissabte tocaran Boneflower, els Chavalan i Tus colegas