On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la sessió de DJ Python (i amics) i el desplegament de rock tuareg d’Imarhan. El pitjor: Red Hot Chili Peppers han perdut tota la diversió

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Sang nova a Astin

El renovador del reggaeton Brian Piñeyro, àlies DJ Python (foto), visita Astin (o La 2 a les nits de Nitsa) per a una sessió a sis mans amb els seus companys en l’esperançador projecte Sangre Nueva: Kelman Duran i Florentino (habitual de Bad Gyal). Serà una intensa matinada de dissabte a diumenge.


Infinit Keith Haring

El cicle de documentals sobre art ‘Sala C’, programat per CaixaForum amb Dart Festival, acull una projecció de ‘The universe of Keith Haring’, documental del 2008 de Christina Clausen sobre el reconegut artista de grafiti i activista contra l’homofòbia i la sida. Divendres, dia 8, a les 19.00 h.


Reflexionar sobre l’odi  

El Centre LGTBI de Barcelona (Comte Borrell, 22) acull aquest dilluns, dia 11, a les 18.00 h, un col·loqui sobre l’obra teatral ‘L’oreneta’, de Guillem Clua, en col·laboració amb l’Observatori contra l’Homofòbia. Dafnis Balduz llegirà un fragment del text i es debatran aspectes de l’obra. Accés gratuït. 


Gran blues del desert

Cada vegada es parla menys d’Imarhan com els ‘germans petits’ de Tinariwen i més com una banda amb la seva pròpia mística i el seu propi potencial. Aquest dilluns, dia 11, els algerians porten La 2 de Apolo (21.00 h) l’aclaparador repertori d’‘Aboogi’, exercici d’expansiu i relaxat rock tuareg.


OFF

OFFRed Hot Chili Peppers han perdut tota la diversió

Notícies relacionades

RHCP fa temps que s’escoren cap a una versió més tranquil·la de si mateixos, però a ‘Unlimited love’ confonen maduresa amb tedi. Són 73 llargs minuts (20 més que l’anterior ‘The getaway’) sense ganxos melòdics per assaborir. Tan sols alimenten alguns solos del retornat John Frusciante. 

 

Temes:

Música