Festival d’estiu

Raphael i Naty Peluso actuaran a Cambrils

  • Ara Malikian, Taburete, Sergio Dalma, Els Pets, Loquillo, Mag Lari, God Save the Queen i Rels B completen la programació de la 47a edició del festival, que tindrà lloc entre el 29 de juliol i el 7 d’agost.

Raphael i Naty Peluso actuaran a Cambrils
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Festival Internacional de Música de Cambrils tornarà aquest estiu amb un gran cartell. Del 29 de juliol al 7 d’agost destacats artistes com Raphael, Nathy Peluso, Ara Malikian, Taburete, Sergio Dalma, Els Pets, Loquillo, Mag Lari, God Save the Queen i Rels B actuaran en la 47a edició del festival. Així ho han anunciat aquest dilluns representants de la promotora Clipper’s Live i l’Ajuntament de Cambrils (Tarragona).

Notícies relacionades

Oliver Klein, alcalde de la població ha mostrat la seva satisfacció per la nova etapa que inicia el festival a càrrec de Clipper’s, empresa amb una sòlida trajectòria, experimentada en l’organització i direcció artística d’esdeveniments de qualitat com el Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Baix Empordà). «A Cambrils tenim un dels festivals amb més recorregut del territori i és en les millors mans perquè continuï sent un referent del panorama musical i prengui un nou impuls després de la pandèmia», ha afirmat. La programació és molt variada, pensada per atraure tota mena de públic. Combina artistes d’alt nivell de diferents estils musicals. També hi haurà una nit solidària al festival. Aquest any amb un espectacle familiar a càrrec del Mag Lari.

Per la seva banda, el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, s’ha mostrat molt il·lusionat per agafar el relleu d’aquest festival històric: «Tenim moltes ganes de començar aquesta nova edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, amb una programació eclèctica que reunirà artistes nacionals i internacionals de referència». Un dels objectius és ampliar l’experiència del públic amb una oferta gastronòmica abans i després de cada espectacle. Per a això comptaran amb Cal Blay Food Lovers i amb actuacions en directe d’artistes emergents locals.