Òbit

Mor l’actriu Arlene Dahl, mare de Lorenzo Lamas

Va ser una de les intèrprets en nòmina de l’estudi Metro Goldwin Mayer en la dècada de 1950

Mor l’actriu Arlene Dahl, mare de Lorenzo Lamas
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Arlene Dahl, una de les estrelles de l’estudi Metro Goldwin Mayer en la dècada de 1950, ha mort aquest dimarts a Nova York, als 96 anys, segons va comunicar a les xarxes socials el seu fill, el també actor Lorenzo Lamas.

«La mare ha mort aquest matí a Nova York. Va ser la influència més positiva de la meva vida. Recordaré el seu riure, la seva alegria i la seva dignitat davant tots els reptes que va haver d’afrontar», va dir Lamas en un missatge que va acompanyar d’una foto antiga de l’actriu.

Notícies relacionades

Dahl va formar part de l’elenc d’actors contractats a llarg termini per la Metro Goldwin Mayer en els anys daurats de Hollywood. Un dels seus papers més coneguts va ser a ‘Viatge al centre de la terra’, de Henry Levin (1959) tot i que la majoria dels rols que va interpretar en la seva carrera van ser secundaris, segons recorda el portal d’informació de la indústria cinematogràfica IMDB.

Segons aquest mateix portal, als anys 60 va deixar el cine per convertir-se en columnista de bellesa i escriptora i més tard va ser empresària en el món dels cosmètics i la llenceria