Estrenes de cine

¿A quina hora es poden comprar entrades per a la pel·lícula ‘Spider-Man: No Way Home’

  • En la tercera pel·lícula apareixeran personatges com el Doctor Octopus i el Follet Verd, famosos en pel·lícules d’«altres Spiderman»

¿A quina hora es poden comprar entrades per a la pel·lícula ‘Spider-Man: No Way Home’
1
Es llegeix en minuts

‘Spider-Man: No Way Home’ és una de les pel·lícules més esperades per a aquest Nadal (per no dir la més), i tot i que dilluns passat 29 de novembre hi havia l’obertura de la prevenda d’entrades, a Espanya no va ser així. Segons van informar aquell mateix dia algunes de les grans cadenes de cine del país –Kinépolis, Cinesa i Yelmo–, per causes alienes a ells, es veien obligats a posposar la venda, però sense poder donar a conèixer noves dates.

Això va fer embogir molts fans de ‘Marvel’, però per sort Sony Pictures, la distribuïdora i productora cinematogràfica, ha anunciat ja una nova data per a tots aquells que vulguin assegurar-se una butaca durant els primers dies de la projecció de la pel·lícula. Sense canvis en la data d’estrena de la pel·lícula, el 16 de desembre, la prevenda d’entrades serà a les 00.00 del dimecres 1 de desembre. A més, la productora es va disculpar per l’ocorregut, i com a broma, va assegurar que van realitzar la prevenda en un altre multivers.

Sinopsi

Notícies relacionades

En la tercera pel·lícula, Peter Parker (Tom Holland) demana ajuda al Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) desesperat per tornar a la seva antiga i normal vida després que Mysterio revelés la seva identitat a tot el món a ‘Lejos de casa’. No obstant, no tot surt com tots dos s’esperen, cosa que provoca que el multivers es converteixi en l’amenaça més gran fins al moment.

En aquesta entrega, tornen a acompanyar al jove heroi els seus amics MJ (Zendaya) i Ted (Jacob Batalon), la tia May (Marisa Tomei) i Happy Hogan (Jon Favreau). A més, a la pel·lícula podrem veure alguns dels enemics d’«altres Spidermans» com per exemple el Doctor Octopus (Alfred Molina) i el Follet Verd (Willem Dafoe), de les pel·lícules on Tobey Maguire interpretava Peter Parker. I també Electro (Jamie Foxx) o el Llangardaix (Rhys Ifans) en el qual el protagonista era Andrew Garfield.