Cine

‘Spider-Man: No way home’ presenta nou pòster i anuncia el seu segon tràiler

  • Els actors Tom Holland, Zendaya i Jacob Batalon reaccionen a l’avanç de la pel·lícula

‘Spider-Man: No way home’ presenta nou pòster i anuncia el seu segon tràiler
1
Es llegeix en minuts

La nova pel·lícula de l’univers Marvel, ‘Spider-Man: No way home’, estrenarà nou tràiler la matinada de dimarts a dimecres a Espanya. A Los Angeles s’ha preparat un esdeveniment per avui a les 5.00 pm (que equival a les 2 de la matinada en horari peninsular) amb la presència d’alguns fans, amb «sorpreses» i on es projectarà l’avanç per primera vegada.

‘Spider-Man: No way home’ és el final de la franquícia ‘Home’, que va començar amb ‘Spider-Man: Homecoming’ i ‘Spider-Man: Lejos de casa’.

La pel·lícula, protagonitzada per Tom Holland, Zendaya i Jacob Batalon, s’estrenarà als cines el 17 de desembre. En les últimes hores, s’ha publicat un vídeo a Twitter de les reaccions dels actors al veure el tràiler que està a punt d’estrenar-se.

La sinopsi

Notícies relacionades

A finals d’agost ja es va estrenar el primer tràiler amb la sinopsi: «Per primera vegada en la història cinematogràfica de Spider-Man, el nostre amigable heroi veí està desemmascarat i ja no pot separar la seva vida normal dels grans desafiaments de ser un superheroi. Quan demana ajuda al Doctor Strange, el que està en joc es torna encara més perillós, cosa que l’obliga a descobrir el que realment significa ser Spider-Man».

Per anar escalfant motors, també ha sortit a la llum un nou pòster de la pel·lícula, on Spider-Man i el Doctor Strange s’enfronten als braços del Doctor Octopus, a Electre i al Follet Verd.