Harry Styles: la icona del segle XXI posa en doina ‘Eternals’

  • La fugaç aparició de la gran estrella mil·lennista després dels crèdits s’ha convertit en el xafardeig de la pel·lícula

  • Es diu que ha firmat amb Marvel per a quatre films de la saga i que podria substituir Robert Downey Jr.

Harry Styles: la icona del segle XXI posa en doina ‘Eternals’
2
Es llegeix en minuts
Nando Salvà

Pot sorprendre que el que més hagi fet parlar sobre la nova i esperadíssima entrega de l’Univers Cinematogràfic de Marvel (UCM), ‘Eternals’ –a part, és clar, de la ferocitat amb què l’ha destrossat la crítica–, no sigui cap de les nombroses complicacions argumentals o les vistoses seqüències d’acció que inclouen les seves primeres dues hores i mitja de metratge, sinó una de les dues fugaces escenes que apareixen després de la pel·lícula pròpiament dita, intercalades en els crèdits finals. Però sorprèn molt menys si es té en compte que aquell moment darrer suposa el debut a la saga de Harry Styles, cantant supervendes, icona d’estil i ídol massiu per a totes les edats, gèneres, races i religions.  

S’ha de dir que l’escena, en què el britànic dona vida a un superheroi extraterrestre anomenat Eros –germà del dolentíssim Thanos–, no és res excepcional en la seva carrera.

D’una banda perquè el 2017, mentre iniciava una exitosa carrera musical en solitari després d’haver venut més de 70 milions de discos juntament amb la resta de membres del quintet One Direction, Styles ja es va estrenar com a actor a les ordres de Christopher Nolan a l’epopeia bèl·lica ‘Dunquerque’. I de l’altra, perquè el seu currículum ja inclou dues pel·lícules més, totes dues pendents d’estrena. La primera d’elles, ‘My Policeman’, retrata ua història d’amor homosexual en una època, els anys 50, en què l’homosexualitat era tabú; la segona, el ‘thriller’ psicològic ‘Don’t Worry Darling’, és la segona pel·lícula com a directora de l’actriu Olivia Wilde, amb qui Styles manté des de fa mesos una relació sentimental que els tabloides han fet tot el possible per documentar.

Vegà (i sense gluten)

Notícies relacionades

Els dots actorals de Styles segueixen per confirmar, però el valor comercial de la seva imatge està fora de tot dubte. Així ho demostren les campanyes publicitàries de la firma Gucci en què ha participat al llarg dels últims anys, i així ho confirma també l’enrenou causat per Pleasing, l’empresa d’articles de bellesa vegans i sense gluten que ell mateix ha fundat i de la qual exerceix de rostre visible. Tot i que ja hi ha els qui han utilitzat les xarxes socials per queixar-se per l’elevat preu dels seus productes, la influència i el poder de seducció de Styles han sigut suficients perquè les vendes de la marca es disparessin des del moment mateix del seu llançament, fa només uns dies. 

Atès que aquestes mateixes qualitats també se li atribueixen al superheroi que interpreta a Eternals, la seva elecció per al paper no admet peròs, almenys de moment. Encara no se sap quina importància tindrà Eros en futurs episodis de l’UCM, però l’elecció d’algú tan popular com Styles per encarnar-lo permet augurar al cantant una presència sòlida a la saga; n’hi ha que asseguren, de fet, que ja ha acordat rodar quatre pel·lícules més per a ella. ¿Serà que Marvel ha trobat en ell el substitut perfecte de Robert Downey Jr.?

Temes:

Marvel