Concerts suspesos

Picabaralla a Extremoduro per l’anul·lació de la gira de comiat

Robe Iniesta, el cantant, dubta de la possible reprogramació dels concerts, una cosa que no ha agradat a Iñaki Antón, el guitarrista de la banda

1
Es llegeix en minuts

Les discrepàncies a Extremoduro entre el cantant Robe Iniesta i el guitarrista Iñaki Antón s’han fet palpables aquest dijous després de l’anunci d’un nou ajornament de la seva gira de comiat, que tenia previst recalar a vuit ciutats espanyoles. «Vaig dir que tocaríem per collons, però ara ja no n’estic tan segur. De moment, l’únic segur és que aquest any no pot ser», ha afirmat Robe Iniesta en un comunicat. La gira s’ha ajornat ja dues vegades, primer la tardor del 2020 i després la primavera del 2021. Segons la seva opinió, «no té sentit» tornar a posar dates per al 2022 sense tenir la més mínima seguretat que es pugui fer. «No queda cap altre remei que adaptar-se i fer un altre tipus d’espectacles més conformes amb la situació que estem travessant. I quan tot s’arregli, reprogramarem la gira si és que aleshores encara continua tenint algun sentit», ha assenyalat.

Notícies relacionades

No obstant, poc després Iñaki Antón s’ha mostrat crític amb el comunicat del seu company i ha apostat per fer la gira quan la pandèmia ho permeti. «Després de llegir aquest matí el comunicat unilateral de Robe, del qual no tenia cap coneixement i els plurals del qual en absolut em concerneixen, em veig en l’obligació de transmetre-us que la meva decisió ferma durant tot aquest temps ha sigut fer la gira de comiat d’Extremoduro quan sigui possible i la Covid-19 ho permeti», ha assenyalat a les xarxes socials.

Iniesta, en solitari

Robe Iniesta, per la seva banda, ha aprofitat l’anunci de la nova cancel·lació per anunciar que aquesta primavera veurà la llum el seu nou treball en solitari. «Tinc guardat en un calaix un disc de Robe. La idea era treure’l després de la gira d’Extremoduro. O sigui, que l’hauríem d’haver tret l’octubre de l’any passat. ¿Fins quan el deixarem guardat, un altre any o qui sap si més encara? No ho puc fer, això. No puc seguir parat indefinidament fins que ens deixin fer concerts de trenta mil persones», ha destacat el músic, partidari d’«adaptar-se» i fer concerts més petits que compleixin la normativa que imposa la pandèmia. «Estant així les coses, traurem el disc aquesta primavera i començarem a fer concerts de Robe a la tardor i continuarem tocant durant l’any que ve».

Temes:

Música