Premis cinematogràfics

La gala dels premis Goya es farà sense la presència dels nominats ni de públic

Els candidats seran contactats per via telemàtica per evitar riscos

1
Es llegeix en minuts
Beatriz Martínez
Beatriz Martínez

Periodista

Ubicada/t a Madrid

ver +

«Serà la gala de la Covid, i així serà recordada», ha dit Antonio Banderas, que, junt amb María Casado, escriurà, dirigirà i serà el mestre de cerimònies de la pròxima gala dels premis Goya.

La primera decisió important de l’Acadèmia del Cine Espanyol ha sigut fer un espectacle híbrid. Els nominats seran contactats per via telemàtica per minimitzar els riscos, és a dir, no hi haurà assistència física, mentre que al Teatre SohoCaixabank de Màlaga se celebrarà un espectacle en directe on hi haurà actuacions musicals acompanyades d’una orquestra simfònica.

«La situació sanitària no fa falta que es digui. En som conscients i volem ser responsables, així que hem treballat per seguir amb totes les mesures de seguretat. Els escenaris canvien constantment i nosaltres anirem amb ells», ha dit Mariano Barroso, president de l’acadèmia, que ha confirmat que es clausura la seu a València dels premis malgrat que l’Any Berlanga serà un dels protagonistes de la cerimònia.

Notícies relacionades

María Casado ha afirmat que serà una gala sòbria i elegant. Curta, de dues hores de durada. I també ha revelat dues de les artistes que cantaran durant la cerimònia, Aitana i Vanesa Martín.

Antonio Banderas vol reivindicar el paper de tots aquells que es dediquen a la indústria del cine, no només les cares visibles que es passegen per l’alfombra vermella, sinó tots els tècnics i els treballadors implicats. «Aquesta gala estarà dedicat a ells, i a tots aquells que hem perdut al llarg d’aquesta pandèmia».