REPROGRAMACIÓ

El Liceu canvia 'Onegin' per 'Marie-Antoinette'

Davant els problemes de mobilitat per la Covid, el coliseu substitueix l'espectacle de dansa de la companyia russa Eifman Ballet pel de la francesa Malandian Ballet de Biarritz

zentauroepp55614572 icult201027125951

zentauroepp55614572 icult201027125951 / OLIVIER HOUEIX

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

L’Eifman Ballet no podrà interpretar al Liceu ‘Onegin’ a causa de les limitacions de mobilitat de la companyia russa derivades de la Covid-19. Al seu lloc, el coliseu ha anunciat aquest dimarts en un comunicat una altra proposta de dansa: ‘Marie-Antoinette’, un ballet neoclàssic del Malandain Ballet Biarritz sobre Maria Antonieta, la reina que va morir a la guillotina junt amb la seva família durant la Revolució francesa. Són dues produccions molt diferents, però el públic podrà decidir si vol mantenir o no les entrades ja adquirides per veure un espectacle diferent de l’inicialment anunciat. 

Aquesta producció, firmada pel coreògraf Thierry Malandian, director de la companyia, amb la qual ja havia actuat en el Festival de Peralada, va ser estrenada a l’Òpera Reial del Palau de Versalles l’any passat. S’hi repassa l’evolució d’una reina que va passar de ser adorada a odiada per la seva vida de luxes mentre el poble passava gana. 

La producció, que compta amb música en directe, inclou les quatre simfonies de Haydn (núms. 6 ‘Matí’, 7 ‘Migdia’, 8 ‘Capvespre’ i 73 ‘La caça’), que seran interpretades per l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, dirigida per Daniel Espasa.

Notícies relacionades

 Per complir les noves mesures de confinament nocturn, les funcions, previstes per als dies 16, 17, 18 i 19 de novembre, començaran a les 19.00 hores, i l’estrena del dia 15, a les 17.00 hores.

 

Temes:

Liceu Dansa