no es podrà jugar a la PlayStation 5

'PT': la misteriosa demo de joc del 'Silent Hill' cancel·lat no es podrà jugar a la PlayStation 5

iigo-1

iigo-1

2
Es llegeix en minuts
Elsotanoperdido

Un dels elements que més dubtes ha generat entorn del llançament de PlayStation 5 és la seva compatibilitat amb títols de generacions passades, especialment en relació amb els de la PS4. Després de cert misteri, Sony va confirmar que, amb l’excepció d’una desena de títols, tots els jocs disponibles actualment en PlayStation 4 es podran utilitzar a la seva futura consola. No obstant, cert títol, conegut especialment pels seguidors dels formats d’horror i que a més no apareix en la llista oficial de jocs de Sony que no tenen compatibilitat amb la nova consola, tampoc es podrà jugar a la PS5.

Això ho sabem perquè, a través d’una nota oficial, Konami confirma que ‘PT’ no es podrà jugar a la PlayStation 5. Segons el desenvolupador japonès, es deu que la demo no estarà disponible a PS Store, per tant, els usuaris no podran tornar a descarregar-la i utilitzar la funció de retrocompatibilitat. Els únics que podran disfrutar de la prova de joc són aquells que la van descarregar al seu dia i que han mantingut el seu contingut en la memòria de la PlayStation 4.

Notícies relacionades

Presentat durant el Gamescom 2014 pel misteriós 7780s Studio, ‘PT’ va acabar guanyant notorietat mundial per la seva aterridora ambientació i la seva misteriosa premissa. No obstant, al completar la prova, saltava la gran sorpresa: ‘PT’ era només un acrònim de ‘playable teaser’, que es va revelar com a teló de fons per a la revelació de ‘Silent Hills’, un nou joc de la clàssica franquícia de terror que estava produint Kojima Productions.

A més de Hideo Kojima com a director, el joc comptava amb la participació de Guillermo del Toro com a guionista i Norman Reedus com a protagonista. No obstant, una sèrie de contrarietats comercials entre Kojima i Konami van portar l’abandonament del director de la companyia. El projecte es va cancel·lar i ‘PT’ finalment va ser eliminat de PS Store. Amb aquesta cancel·lació, la demo es va convertir en poc menys que en una «llegenda urbana» entre els jugadors de la PS4. Poc després de la seva retirada del mercat digital, diverses consoles amb el joc instal·lat s’han venut en subhastes a preus desorbitats i amb aquest anunci, aparentment, només estarà disponible en la generació actual de Sony, una cosa que segurament augmentarà el preu d’aquestes consoles.

Temes:

Videojocs