SUPERPRODUCCIÓ ATURADA

Robert Pattinson dona positiu per Covid-19 i fa aturar el rodatge de 'The Batman'

La filmació s'acabava de reprendre després de cinc mesos sense poder rodar

20200214 474566 batmanpattinsonimagene 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
AGENCIAS

L’actor Robert Pattinson ha donat positiu per Covid-19 i el seu contagi ha obligat Warner Bros a parar el rodatge de ‘The Batman’. La filmació s’havia reprès fa únicament tres dies després d’una pausa de cinc mesos i mig.

La pel·lícula, un nou enfocament sobre el personatge de còmic, portava rodada ja una quarta part del metratge previst, segons el director, Matt Reeves, abans que les normes sanitàries contra la pandèmia obligués a suspendre-la. 

La Warner Bros ha anunciat aquest dijous la suspensió del rodatge per un positiu de Covid-19, però no el nom de la persona afectada. Han sigut les revistes ‘Vanity Fair’ i ‘Hollywood Reporter’ les que han assenyalat Pattinson.

«Un membre de l’equip de rodatge de ‘The Batman’ ha donat positiu per Covid-19 i està en aïllament segons els protocols establerts. El rodatge s’ha aturat temporalment», indica el comunicat de la companyia.

Després de la primera aturada, el director de la cinta, Matt Reeves, va dir que havia acabat de rodar una quarta part de la pel·lícula. Amb aquest material, Reeves en va tenir prou per oferir un ‘teaser’ (primeres imatges) del projecte durant el macroesdeveniment virtual Dc FanDome i en què es podia veure caracteritzats Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano i Colin Farrell, entre altres.

«Soc la venjança», diu Pattinson en un moment d’aquest primer avançament de tèrboles i violentes imatges acompanyades per la cançó ‘Something in the Way’, de Nirvana.

‘Thriller’ amb superheroi

Reeves, durant la intervenció, ha mostrat la seva admiració per Pattinson: «És un actor increïble». «És com un camaleó (...). I té l’aparença de Batman, però sobretot té l’ànima d’algú que pot interpretar Batman d’una manera que no hem vist fins ara», afegeix.

Notícies relacionades

El cineasta assegura que aquesta cinta, que és previst que s’estreni l’octubre del 2021, no mostrarà els orígens del personatge sinó que tractarà de reflectir un Bruce Wayne ja com a Batman «cometent errors, creixent, caient i sent un heroi» des d’una perspectiva «humana».

I ha apuntat que per aquesta pel·lícula, amb forma de ‘thriller’ d’aire detectivesc, s’ha inspirat en clàssics dels anys 70 com ‘Chinatown’ (1974), ‘The French Connection’ (1971) o ‘Taxi Driver’ (1976). Es calcula que a Reeves li queden encara uns altres tres mesos de rodatge.

Temes:

Batman Cine