enuig de 'The boss'

Bruce Springsteen a Trump: «Posi's una maleïda mascareta»

El músic de Nova Jersey critica sense embuts la resposta del Govern dels Estats Units a la pandèmia del coronavirus

bruce2

bruce2

1
Es llegeix en minuts
Efe

El músic Bruce Springsteen va instar el president dels Estats Units, Donald Trump, que es posi «una maleïda mascareta» al criticar la resposta del seu Govern a la pandèmia del coronavirus, que ha causat als Estats Units prop de 120.000 morts.

‘The Boss’, en declaracions en el seu programa de ràdio «From his Home to Yours» recollides pel mitjà ‘Esquire’, va dir que el rastre de mort que el coronavirus està deixant al país més colpejat per la pandèmia és un «deshonor nacional».

«Tenia un altre programa preparat per transmetre en aquesta setmana d’aquest estiu estrany i agitat, però amb més de 100.000 nord-americans morint en els últims mesos i la resposta buida i avergonyida dels nostres líders, simplement em vaig enfadar», va dir Springsteen.

«Aquestes vides –va afegir– mereixien una cosa millor que ser tan sols estadístiques incòmodes per a l’intent de reelecció del nostre president».

El músic de Nova Jersey es va adreçar directament al president: «Començo enviant un (missatge) a l’home assegut al Despatx Oval. Amb tot el respecte, senyor, mostri certa consideració i preocupi’s pels seus compatriotes i el seu país. Posi’s una maleïda mascareta».

No és la primera vegada que Springsteen critica Trump, ja que en el passat va dir que el president no tenia cap interès a unir el país i també que no comprèn el significat del que és ser nord-americà.

El president mai ha portat una mascareta en públic des de l’inici de la pandèmia malgrat que les autoritats sanitàries als Estats Units ho recomanen i que s’han donat casos de coronavirus a la Casa Blanca.

Notícies relacionades

En una visita recent a una fàbrica de Ford, Trump va rebutjar de nou posar-se-la davant les càmeres malgrat que tant el president de l’automobilística, Bill Ford, com la fiscal general de Michigan, la demòcrata Dana Nessel, li van demanar que ho fes.

«No volia donar a la premsa el plaer de veure’m» amb la mascareta, va afirmar Trump quan els periodistes li van preguntar per què no la portava.