AMB FINNEAS AL PIANO

'No time to die': la cançó completa de Billie Eilish per a la nova de James Bond

El film de l'agent 007, l'últim que interpretarà Daniel Craig, arribarà a la cartellera a l'abril

billi car 1200

billi car 1200

1
Es llegeix en minuts
Efe

Dues setmanes després d’arrasar en els Grammy i dos dies després de la seva actuació en els Oscars, Billie Eilish avança el seu nou projecte, la cançó que ha preparat per a la pròxima pel·lícula de James Bond, que, com el film, es dirà ‘No time to die’.

La cantant va publicar aquest dimecres en el seu compte de Twitter un avanç de tretze segons de durada en què s’aprecia que el piano serà un element destacat del tema, tot i que no se sent la veu Eilish.

Eilish ha sigut la cantant escollida per firmar el tema oficial de ‘Sin tiempo parar morir’, la nova pel·lícula de James Bond, que s’estrenarà a l’abril.

S’unirà, així, a l’extensa llista d’artistes que han cantat per a les entregues de l’agent 007 i entre les quals figuren estrelles com MadonnaAdeleTom JonesShirley BasseyNancy Sinatra i el grup A-ha.

«Poder fer la cançó principal d’una pel·lícula que és part d’una saga tan llegendària és un honor enorme. La de James Bond és la saga fílmica més genial que mai ha existit. Estic encara en xoc», va assegurar Eilish sobre aquest encàrrec en el qual ha col·laborat, com és habitual, amb el seu germà Finneas.

Diumenge passat, la cantant era una de les estrelles convidades dels Oscars, en què va interpretar ‘Yesterday’ de The Beatles durant l’apartat ‘in memoriam’, en què es va retre homenatge a celebritats que van morir recentment, com Kobe Bryant i Kirk Douglas.

yesterday / periodico

Amb tan sols 18 anys

Notícies relacionades

Abans, en els Grammy, Eilish havia fet història al guanyar amb 18 anys acabats de complir les quatre categories més importants d’aquests premis: millor nou artista, disc de l’any, cançó de l’any i gravació de l’any.

Per la seva banda, la pel·lícula ‘No time to die’ serà l’última aparició de Daniel Craig com a James Bond, que lidera un repartiment en què també figuren Rami Malek, Ana de Armas, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright, Ben Whishaw i Lashana Lynch.

Temes:

James Bond