ESTRENA L'ABRIL DEL 2020

'Sin tiempo para morir' (No time to die)': l'espectacular tràiler de la nova pel·lícula de James Bond

El film, dirigit per Cary Joji Fukunaga, serà l'últim que protagonitzarà Daniel Craig com a agent 007

y2matecom---sin tiempo para morir trailer oficial universal pictures hd hsqdzaktqf4 1080p / periodico

1
Es llegeix en minuts

Només un dia després d’haver-se llançat els primers cartells presentant els personatges principals, aquest dimecres s’ha donat a conèixer l’esperadíssim –i espectacular– primer tràiler de ‘Sin tiempo para morir’ (‘No time to die’), la 25a pel·lícula de la saga basada en les aventures de l’agent 007 i cinquena (i última) que protagonitzarà Daniel Craig.

El film, dirigit per Cary Joji Fukunaga (responsable de ‘Jane Eyre’ i de la primera temporada de la sèrie ‘True detective’), compta amb un repartiment de primera, en el qual destaquen com a novetats Rami Malek (‘Mr. Robot’, ‘Bohemian rhapsody’) en la pell del nou dolent, Ana de Armas iLashana Lynch (com la primera agent 00 femenina). Repeteixen paper Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, David Denick, Ralph Fiennes i Christoph Waltz.

Notícies relacionades

La pel·lícula, que arribarà als cines el 2 d’abril del 2020, ha sigut de gestació difícil. Fukunaga va pujar al projecte després que l’abandonés Danny Boyle, i el seu guió compta amb quatre firmes: Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns i Phoebe Waller-Bridge(l’autora de Fleabag).

Cartells publicitaris de ‘Sin tiempo para morir’ amb Daniel Craig, Rami Malek i Ana de Armas.

Segons la sinopsi oficial de ‘Sin tiempo para morir’, Bond ha deixat el servei secret i està disfrutant d’una vida tranquil·la a Jamaica. Però la seva calma no durarà gaire temps. El seu amic de la CIA Felix Leiter (Jeffrey Wright) apareix per demanar-li ajuda. La missió de rescatar un científic segrestat resulta ser molt més arriscada de l’esperat, i porta Bond rere la pista d’un misteriós malvat armat amb una nova i perillosa tecnologia.