AGENDA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau de la setmana del 24 de juny

zentauroepp48730361 icult190621120523

zentauroepp48730361 icult190621120523

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La proximitat de l’estiu i, almenys per a alguns, les vacances inviten a pensar a recuperar sèries clàssiques o posar-se al dia amb algunes de recents. Però se’ns oblida una cosa: les cadenes i plataformes no deixen d’estrenar sèries a l’estiu. Tota estació té acció.

Meadows, cara a cara amb el passat

El cineasta anglès Shane Meadows, cronista de les tribulacions de la classe obrera, ha trobat en la televisió un mitjà perfecte per estendre o desenvolupar les seves idees més personals. Primer va revisitar els personatges de 'This is England' en tres minisèries situades en d’altres tantes parts de l’era Thatcher. I aquest any ha estrenat la celebrada minisèrie “The virtues”, amb el seu habitual Stephen Graham com un home que ha deixat de reprimir amb èxit alguns dolorosos records d’infància. Com el mateix Meadows, pel que sembla. Filmin, des de dimarts, dia 25.


Des de Dinamarca amb tensió

Philip Nørgaard (Johannes Lassen) no guanya per ensurts. Després de resoldre el segrest d’un tren en la primera temporada de 'Bajo la superficie', el líder contraterrorista es va agafar un temps de repòs, però una vella amiga arriba amb una informació confidencial que el toca de prop i l’obliga a actuar. Tot indica que l’antic thriller d’ostatges es converteix en un segrest, tant o més tens que el primer. Les sèries nòrdiques (aquesta és danesa, en concret) importen. Movistar Seriesmanía, des de dijous, dia 27; també disponible sota demanda.


Postapocalipsi ara

Notícies relacionades

Passen els anys, passen les modes, però la gana d’apocalipsi o postapocalipsi es manté allà. Potser perquè necessitem començar a aprendre què es fa en una situació d’aquestes. S’ha de veure amb bloc a mà '7Seeds', nou anime original de Netflix, basat en un longeu manga de Yumi Tamura, sobre cinc grups de joves elegits per garantir la supervivència de la humanitat. Toca aprendre dels millors. Netflix, des de divendres, dia 28.


Entreteniment sobrenatural

Una trama entorn d’una organització secreta que opera contra forces sobrenaturals a Londres. La infrautilitzada Emma Greenwell (Mandy a 'Shameless') com a heroïna de la funció. Kari Skogland, directora que no sap posar pilot automàtic, firmant els dos primers episodis. 'The rook' apunta a sèrie, com a mínim, disfrutable. Starzplay, des de diumenge, dia 30.