Ana de Armas i Rami Malek, en la pel·lícula número 25 de James Bond

L'actor interpretarà el dolent en la nova entrega de la 'saga 007'

wergwg

wergwg

1
Es llegeix en minuts
Agencias

L’actor nord-americà Rami Malek, guanyador del’Oscar  per la seva actuació de Freddie Mercury 'Bohemian Rhapsody', ha sigut escollit per interpretar el dolent en la nova entrega de James Bond. Pel·lícula en què també treballarà l’espanyola Ana de Armas i la francesa Léa Seydoux, segons ha anunciat aquest dijous Cary Fukunaga, el director de la pel·lícula, el títol de la qual encara no s’ha revelat. 

"Els prometo que m’asseguraré que Míster Bond no ho tingui fàcil en la seva 25a missió", ha afirmat Rami Malek en un vídeo de les xarxes socials, insinuant el seu paper de dolent en les aventures del famós espia de Sa Majestat.

Diversos actors tornen a la saga de Daniel Craig, que hauria de ser l’última aventura en la pell de l’agent 007: l’actriu francesa Léa Seydoux en el paper de la doctora Madeleine Swann; el britànic Ben Whishaw en el de 'Q' i Ralph Fiennes per 'M’, mentre que el nord-americà Jeffrey Wright tornarà a ser Félix Leiter.

"Estic molt content d’haver tornat i amb ganes de començar", ha afirmat Léa Seydoux durant la presentació celebrada a la vila de Jamaica on el novel·lista britànic Ian Fleming va crear el personatge de James Bond.

"Definitivament ha sigut un honor ser escollit" per dirigir l’entrega número 25, va dir Cary Fukunaga, el primer nord-americà a dirigir un llargmetratge de James Bond, ja que la majoria dels directors han sigut britànics.

Notícies relacionades

El rodatge ja ha començat a Noruega i Jamaica i  després l’equip rodarà a Londres. La productora Barbara Broccoli va dir que la nova pel·lícula començarà amb un James Bond "aprofitant Jamaica".

 

Temes:

James Bond