pel·lícula de Bayona

Divulgat el tràiler de la nova seqüela de 'Jurassic'

El nou film es diu 'Jurassic world: fallen kingdom' i narra el rescat de dinosaures amenaçats per una erupció volcànica

jurasic

jurasic

2
Es llegeix en minuts

L'esperat tràiler de Jurassic world: fallen kingdom, pel·lícula dirigida per Juan Antonio Bayona, ja s'ha distribuït. Universal Pictures llança aquesta dosi preliminar del que serà el film en el marc d'una campanya de màrqueting que ha de portar el seu producte a les més altes cotes d'èxit fílmic dels últims anys. L'estrena està prevista per al pròxim 18 de juny. L'actor Chriss Pratt va assegurar a EFE que Bayona "demostrarà al món el genial cineasta que és".

Pratt, que torna a interpretar Owen Grady, un exmilitar expert en comportament animal que ja va salvar centenars de persones a Jurassic world (2015) de les urpes d'un dinosaure modificat genèticament,va ser generós en elogis a Bayona. Igual que Bryce Dallas Howard, que es posa una vegada més en la pell de Claire Dearing, l'exresponsable d'operacions del parc on habitaven els dinosaures, situat a l'illa Ennuvolar: "J.A. és un cineasta increïble, particularment a l'hora d'espantar la gent", va declarar. "El món d'aquesta saga és molt perillós i intens i Bayona és un director molt emocional. Els personatges de la pel·lícula han de prendre decisions impossibles, però J.A. entén perfectament la gravetat emocional de la història i sap trobar l'equilibri amb el terror i l'humor", va explicar Howard.

Argument

Amb prou feines han transcendit detalls sobre l'argument d'aquesta continuació més enllà del que mostra el tràiler, però EFE va poder saber que la història es desenvolupa quatre anys després dels successos de l'anterior entrega, que ocupa la quarta plaça en la llista de les pel·lícules de més recaptació en la història, amb més de 1.670 milions de dòlars. En aquesta ocasió, un volcà en erupció amenaça els dinosaures. "Els nostres personatges han de decidir entre rescatar-los i, potser, portar-los a terra ferma, o deixar que morin i tornin a la seva situació prèvia a abans que els humans els ressuscitessin, és a dir, a extingir-se", va assenyalar Howard.

Torna el matemàtic

Com a principals novetats en aquesta seqüela destaquen el retorn del matemàtic Ian Malcolm (Jeff Goldblum), un dels personatges més carismàtics de la franquícia, i la presència de dos veterans com James Cronwell i Geraldine Chaplin. "Han passat 25 anys des que el públic va veure Ian Malcolm per primera vegada, però tot el que representa, el seu cinisme i la seva entesa de la teoria del caos, segueixen molt presents", va confessar Pratt. "Torna en tota la seva esplendor", va afegir.

Una mica d'humor

Notícies relacionades

L'actor, un dels més sol·licitats de Hollywood gràcies a l'èxit de Guardians of the Galaxy i la seva presència en les pròximes entregues de The Avengers, promet que l'humor que sempre l'acompanya també farà acte de presència en aquesta entrega, encara que no de manera forçada. "Quan rodem, fem el possible per ser fidels als personatges i les situacions. Intentem que siguin com més autèntics millor, i J.A. és un expert en això", va indicar Pratt, que recita d'una tirada totes les pel·lícules prèvies de Bayona (L'OrfenatL'impossible i Un monstre em ve a veure).

Efectes especials

Si Jurassic Park va suposar una fita revolucionària en la creació d'efectes visuals per ordinador i l'ús de figures animatròniques, Jurassic world: fallen kingdom promet "un film impactant" un quart de segle després, va reconèixer Howard. "La història ha de funcionar en termes dramàtics i aquesta seqüela segueix girant al voltant d'esdeveniments inesperats, però l'aspecte visual és totalment decisiu", va afirmar l'actriu. "En aquesta pel·lícula hem aconseguit que la gent dubti a l'hora de decidir si el que veu és real o no. Això és producte de l'evolució tecnològica", va afegir.