OFERTA ÚNICA

'Moustache' dedica una funció especial als lectors d'EL PERIÓDICO

El divendres 9 de desembre el diari presenta el musical de Coco Comin per només 20 euros

Aquest preu exclusiu està disponible sols a la web entrades.elperiodico.cat

moustache-de-coco-comin

moustache-de-coco-comin

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Compra aquí tus entradas para la función del 9 de diciembre del 2016 de Moustache 

El pròxim 9 de desembre EL PERIÓDICO es deixa bigoti. Aquest divendres els lectors del diari tenen l'oportunitat de veure Moustache per tan sols 20 euros, un preu exclusiu que no es pot trobar en cap altra oferta. La nova creació de Coco Comin, que dirigeix també l'espectacle, és una comèdia musical de gran format que es presenta aquest Nadal al Teatre Apolo i que serà sens dubte un de les obres de referència de la cartellera nadalenca. Les entrades de 20 euros per a aquesta funció especial estan disponibles a través del portal entrades.elperiodico.cat.

Notícies relacionades

Moustache se centra en la vida d'una companyia de 'music hall' i mostra les vicissituds dels seus diversos personatges al llarg d'uns quants anys. El claqué és el rei de l'espectacle, que es presenta en castellà i és apte per a tots els públics. Sobre l'escenari es presenten 4 actors cantants i un cos de ball d'11 ballarins de la companyia de Comin. Els acompanyen una orquestra de sis músics en directe. La coreògrafa ha concebut un musical trepidant, ple de força, acrobàcies i ritme que no deixa l'espectador indiferent, sigui o no amant del gènere.

Coco Comin, que compta al seu currículum de coreògrafa amb títols tan universals com MemoryGermans de SangChicago Fama o Grease, és un referent en el panorama del teatre musical al nostre país. Amb Moustache vol fer un homenatge al talent dels ballarins que es formen al nostre país i que no sempre tenen espai a la cartellera per mostrar les seves excepcionals aptituds. 

Temes:

Musicals