ESTRENA ESPERADA

Arriba el tràiler del nou 'western' de Quentin Tarantino

'The Hateful Eight', protagonitzada per Samuel L. Jackson, es podrà veure el gener de l'any que ve als EUA

Tràiler de la nova pel·lícula de Quentin Tarantino. / {periodico}

1
Es llegeix en minuts

El director de cine Quentin Tarantino prepara un nou 'western,' el segon consecutiu després de l'aclamada 'Django desencadenat' protagonitzada per Jamie Foxx. El nou film --del qual ja es pot veure el tràiler-- es titularà 'The Hateful Eight' (Els Vuit Odiosos, a l'espera del títol definitiu en espanyol) i s'estrenarà el 8 de gener als EUA.

Aquesta vegada el protagonista serà Samuel L. Jackson, que ja va treballar amb Tarantino a 'Pulp fiction', i que encarna un dels vuit caça-recompenses en què se centra la pel·lícula. El film narra la història de vuit pistolers que, al quedar aïllats en una cabanya enmig del no-res, descobriran les seves "connexions mortals".

POLÈMIQUES ABANS DE L'ESTRENA

Notícies relacionades

Els problemes per a aquest nou film van esclatar fa dos anys, quan es va filtrar el guió de 'The Hateful Eight' i Tarantino, enfadat, va assegurar que abandonava els plans per rodar la pel·lícula.

No obstant, a la Comic Com de San Diego de l'estiu passat, el director va acabar rectificant, amb el consegüent alleujament dels seus fans.