CLÀSSIC MODERN DE L'AVIACIÓ

Tom Cruise tornarà a ser el tinent Maverick a 'Top Gun 2'

Hollywood ja treballa en el guió de la icònica pel·lícula dels 80, en què tindran un paper destacat els drons

Tom Cruise, com a tinent Mawerick, a ’Top Gun’, l’èxit de taquilla del 1986.

Tom Cruise, com a tinent Mawerick, a ’Top Gun’, l’èxit de taquilla del 1986.

1
Es llegeix en minuts

Els 80 estan de moda i el cine vol aprofitar el seu atractiu. Una de les pel·lícules més icòniques d'aquella època tindrà aviat la seva seqüela, i, a més, amb el seu mateix protagonista. Es tracta de la segona part de 'Top Gun', el film que va llançar a la fama Tom Cruise el 1986.

David Ellison, CEO de Skydance Productions, ha confirmat a Berlín, durant la roda de premsa celebrada amb motiu de la presentació de 'Terminator Génesis', que 'Top Gun 2' veurà molt aviat la llum i que Cruise tornarà a posar-se en la pell del tinent Mawerick.

Segons diversos mitjans especialitzats, com 'Variety', l'executiu va afirmar que "hi ha un paper al·lucinant per a Maverick en la pel·lícula i no hi pot haver 'Top Gun' sense Maverick". "Justin Marks segueix escrivint el guió de la seqüela [fa cinc anys que està dedicat al projecte]. Esperem fer la pel·lícula molt aviat", va afegir. 

ELS DRONS, PROTAGONISTES

En aquesta nova entrega, els drons tindran un paper destacat, en lloc dels caces de combat, i la cinta es projectarà en 3D i en pantalles d'IMAX, i efectes reals: "Com tothom sap, coneixent Tom voldrà estar sempre als avions i filmant de veritat", va explicar Ellison.

Jerry Bruckheimer, productor de la cinta i responsable d'èxits com 'Piratas del Caribe', va anunciar aquesta innovació a mitjans del 2014.

Notícies relacionades

"És el món en què vivim avui, la tecnologia de drons i la cinquena generació de caces són les armes que usa l'exèrcit nord-americà. I diuen que serà l'última batalla que lluitarem amb humans, així que la pel·lícula exploraria el final d'una era", va assegurar.

Després de la mort del director de la cinta original, Tony Scott, el 19 d'agost del 2012, Cruise va dir que estava disposat a tornar a interpretar el cregut però infal·lible Maverick. Hollywood, a més, volia fer la segona part des dels 80.