El musical de Clint Eastwood

El veterà actor dirigeix l'adaptació de 'Jersey Boys', que va fer furor a Broadway

Dwayne 'The Rock' Johnson s'enfronta als déus a la pel·lícula 'Hércules'

Tràiler de ’Jersey Boys’. / periodico

Tràiler de ’Jersey Boys’.
Tràiler de ’Ciudad delirio’.
Tràiler de ’Destino Marrakech’.
Tràiler d’’Hércules’.
Tràiler de ’Sobre la marxa’.
Tràiler d’’El amor es un crimen perfecto’.
Tràiler de ’L’abella Maia’.

/

4
Es llegeix en minuts
OLGA PEREDA / MADRID

Una nova adaptació de la vida d'Hèrcules amb Dwayne 'the Rock' Johnson com a protagonista arriba als cines aquesta setmana per competir amb cintes com 'Jersey Boys', sota la direcció de Clint Eastwood, la infantil 'L'abella Maia' i el 'thriller' 'Líbranos del mal'.

'JERSEY BOYS' I FRANKIE VALLI

La pel·lícula 'Jersey Boys' se centra en la carrera de Frankie Valli, el líder de la banda Four Seasons, que va tenir com a èxits més sonats les cançons 'Big girls don't cry', 'Grease' o 'Can't take my eyes off you'. El film està basat en el musical homònim, guardonat amb el premi Tony i que, des del seu debut a Broadway el 2005, ha estat vist per més de 17,5 milions d'espectadors a tot el món.

TORNA EL GRAN HÈRCULES

Després de superar 12 dificultoses tasques i la pèrdua dels membres de la seva família, Hèrcules, interpretat per Dwayne 'the Rock' Johnson, agafa la determinació de no obeir més els déus i trobar refugi en brutals accions. La pel·lícula sobre el fill de Zeus està basada en la novel·la gràfica de Steve Moore. A 'Hércules', l'heroi s'uneix amb homes comuns que comparteixen el seu amor pel combat, sota la constant presència de la mort en les seves vides. El rei de Tràcia contracta aquest grup per transformar les seves tropes en un exèrcit invencible.

'L'ABELLA MAIA' SALTA AL CINE

La famosa sèrie animada estrenada el 1975 arriba al cine amb 'L'abella Maia. La pel·lícula', on veurem com la protagonista és un remolí que no segueix les regles i es guanya la fama de rebel del rusc, perquè es fa amiga de les vespes. Quan desapareix la preada gelea reial, les vespes són les principals sospitoses, i les abelles creuen que l'entremaliada Maia ha estat la seva còmplice. El seu amic Willy serà l'únic que l'acompanyarà en un viatge ple d'aventures per trobar el verdader culpable per evitar la guerra.

UN POLICIA PER A 'LÍBRANOS DEL MAL'

Ralph Sarchie (Eric Bana) és un agent de policia de Nova York que passa per una difícil etapa personal i decideix dedicar-se a investigar una sèrie d'assassinats que semblen tenir relació amb possessions demoníaques i exorcismes. Per intentar resoldre aquests estranys crims, se li uneix un sacerdot interpretat per Edgar Ramírez, expert en exorcismes, que vol deslliurar la ciutat de les forces del mal. La pel·lícula està basada en el llibre que reuneix casos reals recollits per Ralph Sarchie.

L'HORA DE LA 'CIUDAD DELIRIO'

Javier (Julián Villagrán) és un metge espanyol tímid i reservat que assisteix a Cali (Colòmbia) a un congrés de medicina on compartirà una nit màgica amb Angie (Carolina Ramírez), una ballarina de salsa que aspira a ser part de l'espectacle més famós del món: 'Delirio'.

Al seu retorn, a Madrid, Javier no es troba a gust ni a la feina, ni amb la seva parella i, animat per la seva millor amiga, que treballa com a metge a Cali, decideix tornar. Dirigida per Chus Gutiérrez, la cinta narra la vida de la parella emmarcada en l'exòtic món dels ballarins, en una ciutat on la salsa és una forma de vida.

CATALUNYA, AMB 'L'ENDEMÀ'

'L'endemà' és un documental que tracta la consulta sobre la independència de Catalunya. Sota la direcció d'Isona Passola, la pel·lícula pretén aclarir els dubtes dels indecisos. I ho fa des d'un punt de vista obert i crític.

PRÒXIM 'DESTINO MARRAKECH'

La cinta 'Destino Marrakech' narra la història de Ben, un noi de 17 anys que visita el seu pare, Heinrich, un aclamat director d'escena que es troba en un festival de teatre de Marràqueix. Ells han tingut molt poc contacte després del divorci dels seus pares. El fill, interpretat per Samuel Schneider, i el pare, l'actor Ulrich Tukur, poden començar de zero en el seu conflicte filial o trencar definitivament. Aquesta pel·lícula està dirigida per Caroline Link.

SOM 'CASI HUMANOS'

La pel·lícula 'Casi humanos' transcorre en una petita localitat, on Mark Fisher (Josh Ethier) desapareix de casa seva enmig d'un encegador feix de llum. El seu amic Seth (Graham Skipper) va ser l'última persona que el va veure viu, i per això van recaure en ell totes les sospites sobre la desaparició. Però va ser absolt per falta de proves.

Notícies relacionades

Una sèrie d'espantosos assassinats tornen a sacsejar la tranquil·litat del poble dos anys després, i Seth està convençut que Mark ha tornat, però convertit en un ésser diferent, estrany, maligne. Haurà de lluitar contra un fenomen que està més enllà del que ha vist qualsevol humà.

QUAN DIUEN QUE 'EL AMOR ES UN CRIMEN PERFECTO'

L'acció de la pel·lícula 'El amor es un crimen perfecto' transcorre en una regió de muntanyes i llacs, situada entre Suïssa i França, on Marc, un home de 40 anys, professor universitari de literatura, té un idil·li rere l'un altre amb les seves estudiants. Aquest home solter que té la reputació de col·leccionista d'aventures amb les seves alumnes es trobarà amb Anna, la mare de la seva alumna més brillant, que busca la seva filla, que va desaparèixer misteriosament.