'BURGER DE LES ARTS'

Els Amics de les Arts inspiren una hamburguesa del Hard Rock Cafe Barcelona

La companyia ha batejat el plat amb el nom del quartet català per "rendir homenatge a una banda que fa història"

Els quatre integrants de la banda Els Amics de les Arts observen l’hamburguesa que porta el seu nom. 

Els quatre integrants de la banda Els Amics de les Arts observen l’hamburguesa que porta el seu nom.  / HARD ROCK CAFE BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
CLAUDIA FRONTINO / Barcelona

#burgerdelesarts. Aquest és el nom que rep un dels nous plats del Hard Rock Cafe Barcelona. No és una hamburguesa qualsevol; és l'hamburguesa dedicada a Els Amics de les Arts. La #burgerdelesarts és la iniciativa de l'emblemàtic restaurant per "agrair el que fa aquesta banda catalana per la música local", comenta el mànager de màrqueting, Germán Inostroza.

D'entre quatre propostes, Els Amics de les Arts i Hard Rock Cafe Barcelona van decidir el nom d'aquest plat tan singular, els ingredients de la qual són: hamburguesa de tonyina del Mediterrani, salsa de soja, tomàquet, ceba tendra, maionesa de mostassa i pebrot fregit. 

La idea de posar-li a una hamburguesa el nom d'una banda és una iniciativa pionera a la cadena de restaurants i sorgeix amb l'objectiu de combinar l'oferta gastronòmica i musical de Barcelona. "Buscàvem una acció que tingués relació amb la ciutat on vivim i un dels nostres productes estrella", indica Inostroza.

Guitarra de regal

Notícies relacionades

El quartet català ha regalat a Hard Rock Cafe Barcelona la guitarra amb què van tocar en els seus primers concerts perquè s'exposi al local de la Plaça de Catalunya.