Márquez: «¿Casar-nos? No, no, no correm tant, sisplau»

La ‘influencer’ catalana Gemma Pinto acompanya, per primera vegada, el vuit vegades campió del món de motociclisme en un gran premi del Mundial de MotoGP

Márquez: «¿Casar-nos? No, no, no correm tant, sisplau»

ALEJANDRO CERESUELA

4
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

De tothom és conegut que Marc Márquez Alentà, de 30 anys, pilot oficial de l’equip Repsol Honda, vuit vegades campió del món de motociclisme i, sens dubte, el professional amb més ganxo del Mundial de les dues rodes, no està passant un bon moment esportiu, ja que la firma alada no acaba d’oferir-li una moto guanyadora i, tot i que tothom està esperant que els japonesos li donin a provar un ‘coet’ en el test de l’11 de setembre a Misano (Itàlia), n’hi ha, i molts, que dubten que la parella Márquez-Honda segueixi junta el 2024.

Però quan fa referència al seu estat anímic i personal, Márquez no deixa de reconèixer en totes les seves declaracions, entrevistes i aparicions davant els mitjans de comunicació, com ahir mateix al circuit austríac de Spielberg, que travessa «un dels moments més feliços de la meva vida tant en l’àmbit familiar com personal i, sí, he trobat una persona amb qui m’entenc de meravella».

La Gemma, a Spielberg

Márquez, que va fer pública la seva relació amb la catalana Gemma Pinto Gasulla, de 26 anys, una ‘influencer’ amb una mica més de 116.000 seguidors, el maig passat quan van anar junts de vacances a Marràqueix, ha aparegut aquest cap de setmana al traçat austríac acompanyat del seu nou amor, publicant una foto, dimecres passat, en el seu Instagram en què se’ls veu passejant pel circuit.

És evident que aquesta novetat en l’entorn del campioníssim català va provocar ahir que més d’un periodista li preguntés, al veure’l més feliç que mai, si pensava casar-se, i Márquez va contestar ràpidament «¿casar-nos? No, no, no correm tant, sisplau», afegint amb el millor dels seus somriures «res, de moment, no».

Però Márquez sí va confessar al ser requerit per El Periódico si la presència, per primera vegada, de la Gemma en un circuit, és la prova que, en efecte, ha decidit recolzar-se, per damunt de tot, en els seus éssers més estimats per intentar trobar la serenitat i la pau interior adequada per reprendre el vol i mirar de trobar-se més còmode, feliç i veloç a la pista.

«Qui em coneix bé», va comentar al respecte de la presència de la Gemma a Spielberg, «sap que sempre m’ha agradat moure’m per sentiments, per impulsos i, sobretot, per bones vibracions. I no dubto que, qui sap, un altre esportista en la situació esportiva tan delicada que travesso, igual estaria més pendent del què diran i es reprimiria a l’hora de fer determinades coses. Jo no».

«Jo sempre m’he mogut per impulsos, per sentiments, per bones vibracions i per això m’envolto de la gent que m’estima»

Marc Márquez

Pilot de l’equip Repsol Honda de MotoGP

És evident que Marc Márquez, un dels esportistes d’elit amb més caràcter i personalitat que hi ha, mai ha deixat de fer res pel què diran. «Jo faig el que sento i el que crec que m’anirà millor de cara al futur. I, sí, aquest és el primer gran premi que passaré, entre cometes, en parella, amb la Gemma, que per cert avui (per ahir) només l’he vist 20 minuts dinant. Però bé, ella coneix com és la meva professió, la meva feina i sap que aquest cap de setmana molt pendent d’ella no podré estar».

Nascuda a Barcelona, Gemma Pinto Gasulla va estudiar a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Blanquerna, on, curiosament, va conèixer Laura Escanes, amb qui manté una llarga amistat. Això sí, Pinto va acabar la carrera de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting que havien començat juntes.

Gemma Pinto es defineix, en el seu perfil de les xarxes, com la Brand i PR Manager de la firma Kream, una empresa de productes de bellesa. La catalana compagina aquesta feina amb diverses campanyes de publicitat, entre les quals de marques com Paco Rabanne.

«Sí, és el primer gran premi que passaré, entre cometes, en parella, amb la Gemma, que per cert avui només he pogut veure durant 20 minuts, dinant»

Notícies relacionades

Abans de dir que, de moment, no pensa casar-se, Márquez va parlar, per descomptat, del difícil moment esportiu que passa i, tot i que va reconèixer haver-se recuperat ja de tots els seus mals i lesions («tot i que encara no estic en la forma que estava al març, però hi estic arribant»), va confessar que és perfectament conscient del soroll que es genera al seu voltant. «Quan un esportista està en hores baixes, tot es qüestiona, fins i tot un mateix. De veritat, es qüestiona tot: que si serà el seu entorn personal, que si estarà desconcentrat, que si la moto, que si ell, que si l’equip, que si la marca, que si els altres...».

I és llavors quan el noi de Cervera sentencia: «Però hem de ser prou forts, madurs i, sobretot, intel·ligents per recolzar-nos en la gent que realment ens estima i pensa en el teu benestar. I aquesta gent continua sent la de sempre, la gent del meu entorn, la família, l’equip i els amics, ja que són els únics que saben com estic treballant i quins objectius m’he proposat. I són, sens dubte, els que m’ajuden a superar aquests moments difícils. I la Gemma està entre ells, sí».