Márquez celebra el seu cinquè títol amb Repsol

El tricampió de MotoGP visita les oficines del seu principal patrocinador i ofereix el seu cinquè títol mundial a la petrolera espanyola

 

  / REPSOL MEDIA / JAIME OLIVARE

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

El pilot Marc Márquez ha visitat la seu corporativa de Repsol i ha fet balanç de la seva històrica temporada 2016 al costat del president i el conseller delegat de la companyia energètica, Antonio Brufau Josu Jon Imaz, respectivament. Acompanyat del seu representant, Emili Alzamora, el vigent tricampió del món de MotoGP també ha compartit una estona agradable i distesa amb la directora general de comunicació i de presidència de Repsol, Begoña Elices.

Brufau i Imaz han felicitat el pilot per la seva exitosa temporada i també per seguir sent com és des dels seus orígens, una persona pròxima, treballadora, riallera i amb valors. Entre rialles i alguna confidència, el president i el conseller delegat de Repsol no han dubtat a fer-se fotos celebrant el cinquè títol mundial de Marc Márquez, i l'han animat a seguir augmentant el 2017 el palmarès de l'equip Repsol Honda, que ja té 12 títols mundials.

S'HAN ACABAT LES VACANCES

Després d'unes merescudes vacances nadalenques, Márquez ha reprès els entrenaments a Cervera i voltants, tant al gimnàs com muntant en bicicleta i practicant motocròs, amb la vista posada en els primers entrenaments oficials de MotoGP, que tindran lloc al circuit malai de Sepang a partir del 30 de gener.

Marc Márquez ha ofert  el seu últim títol al seu principal patrocinador, la setmana que acaba les vacances i ja prepara els primers test d'hivern

Repsol i Honda formen des del 1995 l'equip més llorejat de la història del motociclisme i una de les aliances més consolidades i exitoses de l'esport d'alt nivell, basada en el desenvolupament tecnològic que ha propiciat una combinació perfecta entre pilot, moto, gasolina i lubricant. Campions de la talla de Mick DoohanÁlex CrivilléValentino RossiNicky Hayden, Casey StonerDani Pedrosa i Marc Márquez han fet d'aquest binomi la unió més reconeixible del Mundial de Motociclisme.

SEMPRE DE LA MÀ DE REPSOL

Notícies relacionades

Més de la meitat dels títols mundials disputats en la categoria reina des del 1995 porten el segell de l'equip Repsol Honda, als quals se sumen 151 victòries i 392 podis en 500cc i MotoGP, i s'ha proclamat campió per equips en 7 ocasions des que el 2002 es va crear aquest guardó.

A més, Repsol acompanya el pilot des de l'any 2005, quan un joveníssim Marc iniciava la seva trajectòria esportiva al Campionat de Catalunya de 125cc, tres anys abans del seu debut al Campionat del Món. El palmarès mundialista de Márquez, sempre de la mà de Repsol, puja a tres títols de MotoGP, un en Moto2 i un altre en 125cc.