Prevenció

Mollet incorpora divuit comerços locals a la Xarxa de Punts Liles Quotidians

Els establiments seran punts informatius i de referència en termes de prevenció i sensibilització envers les violències masclistes

Mollet incorpora divuit comerços locals a la Xarxa de Punts Liles Quotidians

Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental) ha presentat aquesta setmana la xarxa local de 18 establiments que seran Punts Liles Quotidians, comerços que es convertiran en punts informatius i de referència per a la ciutadania en termes de prevenció i sensibilització envers les violències masclistes.

Els establiments adherits a la Xarxa de Punts Liles disposaran d’informació del protocol i del circuit que han de seguir en cas necessari. A més, aquests establiments i equipaments comptaran amb un distintiu que els identifica i acredita com a Punt Lila adherit a la Xarxa.

«Aquesta iniciativa arriba després de la bona rebuda que han tingut els punts liles nocturns que s’han instal·lat en els diferents esdeveniments de Mollet. Volíem fer un pas més i establir punts liles diürns», apunta la regidora de Polítiques de Gènere, Feminisme i Diversitat, Núria Muñoz Herrera.

Notícies relacionades

La mesura neix d’una iniciativa de la Diputació de Barcelona que, de moment, s’ha impulsat en un total de 24 municipis de la província.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet