Cursos de capacitació

Mollet HUB potencia les formacions per a joves emprenedors

La digitalització, la ciberseguretat o l’economia verda, circular i social, entre els continguts que s’impartiran a distància

Mollet HUB potencia les formacions per a joves emprenedors

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Mollet HUB, un espai de col·laboració entre l’administració de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i l’empresa privada perquè les persones emprenedores «puguin tirar endavant noves idees», incorporarà a partir d’aquest mes de juliol noves formacions específicament dirigides a les noves joventuts emprenedores.

Entre els continguts que es podran seguir en línia destaquen la digitalització i la ciberseguretat, la cocreació, l’economia verda, circular i social i tot allò relacionat amb les demandes d’empresa i persones emprenedores.

Atenent l’interès generat i l’alt valor que aporta compartir experiències, Mollet Hub mantindrà els tallers col·laboratius i els casos d’èxit de persones emprenedores. Alhora, es continuaran incrementant les sessions formatives presencials dirigides a les persones emprenedores que vulguin iniciar el seu projecte de negoci.

Notícies relacionades

Les formacions ‘online’ tindran lloc del 4 al 19 de juliol, mentre que les sessions formatives presencials començaran el 7 de juliol i continuaran al setembre.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet