Coronavirus

El final de l’estat d’alarma transcorre «sense incidències remarcables» a Mollet del Vallès

  • La Policia Municipal va interposar 30 denúncies durant l’última setmana relacionades amb l’incompliment de les restriccions

  • D’altra banda, 13.696 ciutadans de Mollet del Vallès han rebut ja almenys una dosi de la vacuna contra la Covid-19

El final de l’estat d’alarma transcorre «sense incidències remarcables» a Mollet del Vallès
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) va interposar 30 denúncies durant l’última setmana relacionades amb l’incompliment de les restriccions per la Covid-19. Quant a la nit de dissabte, coincidint amb la fi de l’estat d’alarma i l’aixecament del confinament nocturn, «es va detectar un augment de grups de persones al carrer», principalment de joves, però la nit va transcórrer «sense incidències destacables».

Les últimes dades de la Covid en el municipi vallesà indiquen que, en aquests moments, l’índex de rebrot a la ciutat continua disminuint i se situa en 279 –cosa que encara suposa un risc molt elevat– i la velocitat de transmissió també baixa fins al 0,84 –la malaltia creix quan aquest indicador és superior a 1.

Des de l’Ajuntament de Mollet remarquen que els casos detectats també han disminuït fins als 72 i que actualment hi ha 26 persones ingressades confirmades amb coronavirus a l’Hospital de Mollet, de les quals tres estan a l’uci. Així, des del consistori també celebren que no s’hagi de lamentar cap mort durant l’última setmana.

La vacunació a Mollet

D’altra banda, 13.696 ciutadans de Mollet del Vallès han rebut ja almenys una dosi de la vacuna contra la Covid-19.

Notícies relacionades

En total, 6.595 molletans ja disposen d’una pauta completa de vacunació, és a dir, han rebut dues dosis, han sigut vacunats amb fàrmacs que només requereixen una injecció o són persones de 65 anys o menys que, abans de rebre la primera dosi, ja havien passat la Covid.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO