TRUC INFAL·LIBLE

Kate Winslet utilitza diferents bases de maquillatge segons el seu cicle menstrual

  • Per mantenir la seva pell il·luminada tots els dies, la protagonista d’‘Ammonite’ guarda dos tons de base al seu bolso

L’actriu Kate Winslet.

L’actriu Kate Winslet. / MARKUS KLINKO AND INDRANI

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

La rutina de bellesa de Kate Winslet no és gens convencional. L’actriu, de 45 anys, acaba de revelar que utilitza diferents tons de base de maquillatge segons el moment del seu cicle menstrual. «Depenent del meu cicle, la meva pell pot estar una mica més inflamada. ¿Saps el que vull dir?», ha confessat en una entrevista per a la revista nord-americana ‘Allure’.

Per mantenir la seva pell il·luminada durant tots els dies, la protagonista d’‘Ammonite’ (2020) guarda dos tons de base al seu estoig de maquillatge. «Al començament del meu cicle, la meva pell és molt més apagada», va detallar i va afegir que el seu truc consisteix a canviar de tonalitat: «A la meitat del meu cicle, tot s’encén una mica, així que barrejo un parell de tons».

Notícies relacionades

Si bé ha passat 10 anys perfeccionant el seu pla per a la cura de la pell, l’ambaixadora de L’Oréal simplifica les coses quan es tracta d’aplicar la seva base, primer utilitzant un raspall i després difuminant amb els dits. «He notat que la meva pell està millor perquè simplement m’he cuidat més», afirma i va reconèixer que quan es maquilla aprofita per mantenir «converses tranquil·les amb si mateixa».

En canvi, la intèrpret va assegurar a la publicació, que necessita una pedicura amb urgència, ja que els seus peus són «irreconeixibles» després de saltar-se les visites al saló en meitat de la pandèmia. «El que he descobert és que, per al meu alleujament, m’ho estic prenent amb calma», i va acabar: «Estic en una edat en la qual les coses canvien tot el temps».