Estiu

Cultura local per als dijous d’estiu a Mataró: aquesta és la programació del festival Nosaltres 2022

  • Sota el lema «Comunitat, sostenibilitat i cultura», més de 30 artistes de diferents disciplines passaran pel pati de Can Marchal del 14 al 25 d’agost

  • Una nit de música urbana o una party show de clausura, entre les novetats d’un esdeveniment que repetirà fórmules d’èxit com la nit dels monòlegs o la nit de les veus femenines

Cultura local per als dijous d’estiu a Mataró: aquesta és la programació del festival Nosaltres 2022

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tercera edició del festival d’estiu Nosaltres s’abocarà un any més amb la cultura local de Mataró (Maresme). El regidor de Cultura, Xesco Gomar, i els directors del festival Eloy Aymerich i Elena Ponce, van presentar ahir a la tarda un festival que donarà visibilitat a més de 30 artistes de diferents disciplines.

Cada dijous, del 14 de juliol al 25 d’agost, les tardes d’estiu de Mataró es convertiran en un espai de trobada, diàleg i diversitat de la cultura com a eina de transformació i cohesió social. Aquest any, sota el lema «Comunitat, sostenibilitat i cultura», el festival presenta novetats temàtiques com una nit de música urbana destinada al públic més jove (18 d’agost) o una party show de clausura (25 d’agost).

No hi faltaran tampoc fórmules d’èxit de les últimes edicions, com la nit dels monòlegs dins de la programació de les Santes (28 de juliol), la nit de les veus femenines en clau de gènere (11 d’agost) o les activitats familiars en quatre de les set tardes del festival, que com a novetat seran gratuïtes i de lliure accés.

Dins de la programació hi haurà estrenes úniques, com l’actuació dels ballarins mataronins Aleix Lladó & Abel Hernández, que inauguren espectacle de dansa la primera nit del festival, o bé la banda local Ignorantes, que estrenen espectacle en un format més íntim, Ignorantes XS, la nit de clausura del festival. La programació també deixa espai a propostes emergents, enriquidores i molt prometedores de tot el país, com la cantautora Maria La Blanco, la cantant barcelonina Maio o la terrassenca La Queency.

Notícies relacionades

El festival, coorganitzat per Clack Audiovisual i l’Ajuntament de Mataró, s’ubicarà al pati de Can Marchal, on hi haurà l’escenari principal. Tanmateix, aquest any també s’apostarà per la descentralització mitjançant dues cercaviles que recorreran els barris de Cerdanyola, Esmandies i Pla d’en Boet, Rocafonda, el Palau i l’Escorxador.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Estiu Mataró