Seguretat ciutadana

L’Ajuntament de Mataró instal·la tres desfibril·ladors en vehicles de la Policia Local

Paral·lelament, tota la plantilla del cos de seguretat ha rebut formació en el seu ús

L’Ajuntament de Mataró instal·la tres desfibril·ladors en vehicles de la Policia Local
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Mataró (Maresme) ha instal·lat tres nous desfibril·ladors en cotxes de la Policia Local. Els aparells s’han ubicat als vehicles de patrullatge, com a «unitat de resposta urgent en aquelles situacions de crisi cardíaca» que hagin d’atendre mentre arriben els serveis d’emergència.

Paral·lelament a la instal·lació dels desfibril·ladors, tota la plantilla del cos ha rebut formació en l’ús d’aquests aparells, amb instructors del Consell Català de Ressuscitació. A més, també s’han adquirit pedaços pediàtrics per poder utilitzar els equips amb nens, en cas que sigui necessari.

Des de l’Ajuntament assenyalen que aquesta acció s’emmarca dins del projecte ‘Mataró, ciutat cardioprotegida’ i que, amb la seva instal·lació, la ciutat disposa ja de 47 desfibril·ladors municipals: 42 d’instal·lats en equipaments, dos a la via pública i tres en vehicles de la Policia Local, a més dels aparells que hi ha en equipaments privats i que també són d’ús públic.

Notícies relacionades

Els nous desfibril·ladors han adquirit gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 2.831,40 euros.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO