Anar al contingut

ADVOCADA ESPECIALISTA EN VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA

Laura Martínez Portell, nova presidenta de l'Institut Català de les Dones

La nova etapa vol donar un impuls a l'organisme en temes com ara el Pacte Nacional contra la Violència Masclista

ACN

Laura Martínez Portell, nova presidenta de l'Institut Català de les Dones

El Govern ha nomenat Laura Martínez Portell com a nova presidenta de l’Institut Català de les Dones. 

Martínez Portell substitueix en el càrrec Núria Balada, que ha estat nou anys al capdavant de l’organisme, primer com a directora i després com a presidenta. 

Segons fonts del Departament de Presidència, la consellera Meritxell Budó i Balada han convingut el relleu i la consellera li ha agraït la tasca realitzat durant la seva etapa. 

Les mateixes fonts van indicar que en la nova etapa es vol donar un nou impuls a l’institut amb qüestions com el Pacte Nacional contra la Violència Masclista.

Martínez Portell (Mataró, 1970) és llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida (UdL), té un màster en Gestió i Direcció de Recursos Humans pel Centre d’Estudis Financers i un postgrau en Pràctica Jurídica per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró. 

També ha fet diversos cursos d’especialització en matèria de violència de gènere, jurisdicció de menors i mediació civil, mercantil i familiar.

Actualment és regidora de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i vicepresidenta tercera del Consell Comarcal del Maresme. Ha sigut vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona i, entre altres càrrecs, diputada de Benestar Social, Salut Pública, Consum i Relacions Internacionals.

En l’àmbit privat, ha exercit com a advocada especialista en Dret de Família i Violència sobre la Dona en un gabinet d’advocats i ha exercit de responsable del departament jurídic i de recursos humans i responsable de contractació i relacions públiques en diverses empreses.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA