Problemes de seguretat

L'alcalde de Mataró reitera a Buch la demanda de més Mossos

L'executiu mataroní també sol·licita al conseller Miquel Buch la renovació del conveni de coordinació que les dues administracions van firmar el 2002

bote-buch

bote-buch

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró insisteix que la ciutat necessita més unitats de Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat dels ciutadans. Així ho va fer saber l’alcalde de Mataró, David Bote (PSC), al conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, en la reunió que van mantenir dilluns passat a la seu de l’administració autonòmica.

Una reclamació que, segons ha explicat l’Ajuntament de Mataró,  ja ha sigut manifestada en anteriors ocasions a diferents nivells en el Departament d’Interior i que està destinada, a més de garantir uns estàndards òptims en la prestació de serveis, a fer possible que la policia local pugui reorientar-se per destinar més recursos a competències pròpies com la intervenció comunitària, policia administrativa i trànsit.

Notícies relacionades

Però en la reunió, en la qual també van assistir el regidor de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern de l’Ajuntament, Juan Carlos Jerez, i el director general de la Policia de la Generalitat, Andreu J. Martínez, no només es va parlar del nombre d’efectius a la capital del Maresme, també es va plantejar la necessitat de revisar el conveni de coordinació i col·laboració policial que les dues administracions van firmar el 2002, en el moment que es van desplegar els Mossos.

Més notícies de Mataró