Suncine 29

Arriba a Martorell la Mostra del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient

Es projectaran sis peces audiovisuals en tres sessions el 27 de gener, i el 10 i 24 de febrer, d’entrada gratuïta

Arriba a Martorell la Mostra del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient

Pexels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Arriba a Martorell (Baix Llobregat) la Mostra del Festival de Cinema de Medi Ambient Suncine 29 amb una selecció de sis projeccions que es projectaran en tres sessions (27 de gener, i 10 i 24 de febrer, a les 19 hores) a la Casa de Cultura de la ciutat.

La mostra, que aterra a Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona, el consistori i Martorell Viu, oferirà les peces més representatives del festival. «Hem intentat ser globals en temàtica i països. Les cintes són una reflexió sobre cap a on anem, què estem fent amb el nostre entorn i què podem canviar en el futur», explica el director del festival, Jaume Gil.

Les dues primeres sessions –en què es projectarà Ella, canvia el clima, de Dolapo Adeleke i Deji Akinpelu (Nigèria, 2022); Dones de la terra, de les mateixes autores; Plastifera, de Julio Pérez del Campo (Espanya, 2021), i Tornant a l’origen: de la pradera a la selva, de Daniela Zapata Grisales i Sara Villada Guevara (Colòmbia, 2021)– estan dirigides al públic general, mentre que l’última sessió –en què es projectaran les cintes d’animació Operació Pacífic, d’Alejandra Araya (Xile, 2022), i Petjades al bosc, de Juhaidah Joemin i Sandra Khoo (Malàisia, 2022)– es dirigeix al públic infantil.

Notícies relacionades

La Mostra del Festival de Cinema de Medi Ambient ja s’ha celebrat anteriorment a Martorell, entre el 2005 i el 2011. Després d’aquesta aturada torna a la localitat amb entrada gratuïta gràcies a la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona. Les localitats ja es poden reservar a través de la web.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell