Reincident

Els Mossos d’Esquadra detenen una dona per un robatori violent en una botiga de Martorell

La víctima de l’agressió, treballadora de l’establiment, va necessitar assistència mèdica com a conseqüència de les lesions sofertes

Tres detinguts per robar prototips valorats en 800.000 euros de Seat a Martorell

Els Mossos detenen tres homes que amagaven 112 quilos de marihuana en un camió a prop de Martorell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cos dels Mossos d’Esquadra informa que agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell han detingut una dona de 25 anys com a presumpta autora d’un delicte de robatori violent i un delicte de lesions.

La víctima de l’agressió, treballadora de l’establiment, va necessitar assistència mèdica com a conseqüència de les lesions sofertes. Hi ha una segona dona investigada pels mateixos fets.

La investigació es va iniciar el 26 d’agost quan els agents van tenir coneixement d’un robatori violent en un establiment alimentari de Martorell. Dues dones, acompanyades d’un menor en un cotxet, van passar per la línia de caixa sense pagar i van intentar emportar-se una bossa amb productes de l’establiment. Una de les dones va arribar a agredir una de les treballadores quan aquesta ho va intentar impedir.

Notícies relacionades

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges gravades per les càmeres de seguretat, els investigadors van aconseguir identificar les dues presumptes autores del robatori. El 4 de setembre, els Mossos van arrestar la dona que va agredir la treballadora de la botiga. Amb tres antecedents policials, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell. L’altra dona, també investigada pels fets, resta a l’espera que la citi el jutge.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell