ELS 'PLAY-OFF' DE LA NBA

Lebron classifica els Cavaliers

El conjunt d'Ohio jugarà la final de la Conferència Est i Philadelphia supera a casa els Celtics i estreny l'eliminatòria 1-3

lebron-james

lebron-james

2
Es llegeix en minuts
Igor Calderón / Barcelona

Una vegada més l’aler Lebron James va tornar a ser present en una altra escombrada delsCavaliers, que van guanyar elsToronto Raptors per 128-93, i que els va permetre passar a les finals de la conferència Est per quarta temporada consecutiva. Aquesta vegada, Lebron no va haver de fer el seu millor partit per tornar a ser l’amo de la trobada i liderar el seu equip.

El públicd’Ohio  aquest cop no va viure en primera personal les cistelles impossibles del seu aler fetitxe, però van veure un partit en el qual el rival no va poder fer res. James va aportar un doble doble de 29 punts, 11 assistències i 8 rebots en el qual va ser el desè triomf consecutiu delsCavaliers  davant delsRaptors  en partits de ‘play-off’. Kevin Love també va voler demostrar que té nivell per jugar en aquest equip i va aconseguir 23 punts ajudant sempreJames en la tasca tant ofensiva com defensiva.

Toronto, superats una vegada més

Els canadencs arribaven a les semifinals de la conferència Est com a favorits pel paper que han jugat en la fase regular, però a davant s’han trobat la seva bèstia negra. Els Raptors arribaven amb la millor marca durant la temporada regular, però res del que van fer els Toronto al camp, pel que fa a l’estratègia tècnica, va servir per fer front al millor jugador del món.

Es van veure superats tota l'estona per Cleveland, eren incapaços de parar el vendaval de Lebron i des del primer partit se li van posar les coses costa amunt. DeMar DeRozan va ser del millor en la sèrie dels Toronto, amb un Ibaka discret a la zona defensiva i més eficaç en atac.

Per la seva part, el base espanyol José Manuel Calderón aquesta vegada sí que va tenir vuit minuts d’acció amb Cleveland i va aportar 2 punts com a reserva. L’extremeny disputarà per primera vegada en la seva carrera unes finals de conferència. D’aquesta manera, l’eliminatòria ha quedat 4-0 favorable a Cleveland i ara esperen el guanyador de l’eliminatòria entre els Celtics i elsSixers, amb 3-1 a favor delsBoston.

McConnell dona esperances als Sixers

Notícies relacionades

Arribar i moldre. Així es podria descriure el paper del base reserva T.J. McConnell, que dimarts a la matinada va rebre la titularitat per sorpresa i la va aprofitar per convertir-se en la gran figura delsPhiladelphia, als quals va aportar 19 punts, 7 rebots i 5 assistències, que els van ajudar a guanyar-ne 103-92 alsCeltics  i posar l’eliminatòria 1-3 en contra. Una victòria de Boston els donaria el passi matemàticament.

El públic esclatava de joia cada vegada que McConnell llançava de tres o atacava la cistella. Mentre Embiid Simmons van acabar amb dos dobles-dobles cadascun, que també els va permetre ajudar al triomf salvador delsSixersPhiladelphias’enfronta ara a la dura tasca de remuntar un 0-3 advers, un fet que cap equip en la història de la NBAha aconseguit.