Foc

Un incendi al Japó deixa almenys 27 morts

  • Els bombers van treure 28 persones de l’edifici en flames, però només una presenta signes vitals

Un incendi al Japó deixa almenys 27 morts

EFE

1
Es llegeix en minuts
Adrián Foncillas
Adrián Foncillas

Periodista

ver +

Les autoritats japoneses temen per la vida de 27 persones que van ser rescatades sense signes vitals després de declarar-se un incendi aquest divendres en un cèntric edifici de la ciutat d’Osaka, a l’oest del Japó.

Notícies relacionades

El cos de bombers local ha rebut una trucada avui cap a les 10.20 hora local (1:20 GMT) informant d’un incendi a la quarta planta d’un cèntric edifici de la ciutat. Les flames han sigut apagades en una mitja hora i els bombers han trobat 28 ferits, 27 dels quals no presentaven signes vitals, segons informació recollida per la cadena pública NHK.

Més d’una trentena de camions de bombers s’han desplaçat al lloc dels fets, on continuen les tasques de recerca i rescat per si quedessin més persones atrapades a l’interior. La policia investiga les causes de l’incendi, que s’ha produït a la quarta planta de l’edifici afectat, que en té set, situat a prop de l’estació de tren JR Kitashinchi, i on aparentment hi havia una clínica. «Hi havia moltíssim fum. Una dona movia la mà des de la finestra d’un pis superior demanant auxili», ha relatat una testimoni a NHK.

Temes:

Incendis Japó