crisi sanitària

Coronavirus: 900 morts a la Xina i Xi Jinping apareix amb màscara per primera vegada

mascarita

mascarita

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El nombre de víctimes de l’epidèmia de coronavirus ha augmentat a la Xina aquest dilluns: ja ha superat els 900 morts. Mentrestant, el president Xi Jinping ha aparegut per primera vegada amb la cara coberta amb una màscara protectora.

Fa setmanes que la gran majoria dels xinesos es cobreixen la cara per temor de contreure pneumònia viral, però l’home fort del règim comunista fins ara ha anat amb compte de no imitar els seus compatriotes en públic.

Jinping ha visitat el Beijing Ditan Hospital de Pequín per conèixer com s’està tractant el nou coronavirus, i ha fet videotrucades a pacients dels hospitals de Wuhan, epicentre del virus.

Notícies relacionades

Així mateix, Jinping ha sigut informat per l’equip central de coordinació de l’epidèmia de Wuhan i ha saludat els treballadors sanitaris que atenen els afectats pel virus.

Posteriorment, s’ha traslladat al Centre de Control i Prevenció de Malalties del districte de Chaoyang, on ha conegut la resposta d’emergència del districte, la investigació epidemiològica, els esforços dels informes de detecció de la infecció i el treball de prevenció i control d’epidèmies que s’està fent a la ciutat. 

Temes:

Xina Coronavirus