Un nen de 7 anys, en observació a Mallorca per possible contagi de coronavirus

El nen va tenir contacte amb el pacient anglès que aquest diumenge ha donat positiu

virus / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nen de 7 anys ha ingressat a Son Espases per un possible contagi de coronavirusEl nen «havia tingut un contacte estret amb el britànic», que ha donat positiu en la malaltia, segons han assegurat des de l’hospital de referència de les illes, segons informa el ‘Diario de Mallorca’.

El nen «presenta simptomatologia» pròpia de grip B i els especialistes volen descartar que també tingui coronavirus, per la qual cosa està ingressat per mantenir-lo sota vigilància i practicar-li les proves pertinents. Els viròlegs han apuntat que és estrany que tenint grip B també pugui estar encomanat de coronavirus, però volen descartar totes les possibilitats.

La família britànica continua ingressada

En les pròximes hores s’enviaran les mostres del nen, així com de tota la família britànica per conèixer l’evolució. En el cas que les nenes i la dona donin negatiu seran donades d’alta. El britànic necessita un tercer negatiu per donar-lo d’alta.

Notícies relacionades

La conselleria de Salut creu que hi pot haver entre 20 i 30 persones que hagin mantingut contacte estret amb el ciutadà britànic que va donar positiu del coronavirus. Aquesta xifra pot ser tant d’amics i familiars com també de gent que va viatjar al mateix avió que la família anglesa resident a Marratxí.

El Ministeri de Sanitat va confirmar diumenge el cas de coronavirus, comprovat aquest diumenge pel Centre Nacional de Microbiologia, d’un ciutadà britànic resident a Mallorca, i que està ingressat juntament amb la seva família a l’hospital universitari Son Espases de Palma davant la possibilitat que els familiars també en poguessin estar infectats. 

Temes:

Coronavirus