Una dona

Explosió a París: trobada una quarta víctima entre la runa

De moment hi ha 12 edificis als quals no es podrà entrar, com a mínim, les pròximes 48 hores

zentauroepp46521376 paris190113123742

zentauroepp46521376 paris190113123742 / CARL LABROSSE

1
Es llegeix en minuts
Agencias

El cadàver d’una dona ha sigut trobat aquest diumenge sota la runa de l’edifici sinistrat per l’explosió ahir dissabte en una fleca de París, cosa que eleva a quatre el número de morts. De moment es desconeix si la víctima és la persona desapareguda a la que es buscava. Les altres tres persones mortes són dos bombers que van acudir a sufocar un incendi a la zona i una turista espanyola

Els serveis de rescat han treballat “a mà, aixecant pedra per pedra”, explica Efe, mentre els gossos continuen rastrejant a la recerca de més desapareguts, ha assegurat el portaveu dels bombers, Eric Moulin.

El portaveu ha explicat que l’immoble més afectat haurà de ser reforçat de dalt a baix, i que els veïns no podran entrar als edificis pròxims fins que els arquitectes confirmin que no pateixen danys estructurals que puguin suposar risc d’ensorrament.

Una trentena de bombers continuen mobilitzats en les operacions i seguiran al carrer Trévise “almenys 48 hores o potser tota la setmana”.

Edificis fets malbé

L’Ajuntament de París va assenyalar en un comunicat que de moment hi ha 12 edificis als quals no es podrà entrar, com a mínim, les pròximes 48 hores.

A més, diversos immobles han quedat tallats de la xarxa de subministrament d’aigua, i els vehicles no podran estacionar en aquest carrer fins a nou avís pels riscos que caiguin vidres.

Notícies relacionades

A més de les quatre víctimes mortals, l’explosió va causar almenys una desena de ferits greus i uns 40 de lleus, entre els quals es troben una espanyola i un espanyol, i nombrosos danys materials en l’àrea.

La causa de l’explosió està sent investigada però els primers indicis apunten que es tracta d’una fuita de gas i un incendi. 

Temes:

Incendis París