Acte demencial

Un home intenta matar la seva esposa estavellant una avioneta contra casa seva

La dona i el fill menor de tots dos van escapar miraculosament de les flames

zentauroepp44655430 federal aviation administration officials investigate the sc180814101904

zentauroepp44655430 federal aviation administration officials investigate the sc180814101904 / Scott G Winterton

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tranquil·litat que regnava a la localitat de Payson (Utah, EUA) es va veure interrompuda de la forma més violenta i fins i tot cinematogràfica dilluns a la tarda.

Un dels residents, identificat com a Duane Youd de 48 anys, va pujar a una avioneta i a tota velocitat la va estavellar contra casa seva confiant que mataria la seva esposa. Per fortuna, la dona i el fill menor de tots dos van aconseguir escapar de les flames i van sobreviure a l’atac de Youd, va informar mitjans de comunicació locals la sergent del Departament de Policia de Payson, Noemi Sandoval.

De les investigacions policials es desprenen que la nau pertany a la companyia per a la qual Youd havia treballat en el passat.

Així mateix, Youd –qui va morir en la col·lisió– havia sigut arrestat diumenge després que diversos veïns denunciessin que havia agredit físicament la seva esposa, Sandy Youd, tot i que va ser posat en llibertat després de dipositar una fiança de 1.850 dòlars, segons la fitxa de detenció.

Va volar 30 quilòmetres per matar-la

En qüestió d’hores, Youd va anar a un aeroport a menys de 30 quilòmetres de casa seva i va pilotar l’avioneta directament cap al seu barri per estavellar-la contra el seu domicili, va explicar l’agent Spencer Cannon, de l’oficina del xèrif del comtat de Utah.

Les fotos i vídeos que apareixen a les xarxes socials mostren les restes de l’aparell, parcialment carbonitzat, i les cremades que va patir la façana i el garatge de l’immoble del matrimoni.

Youd ja tenia antecedents de violència domèstica i havia acordat recentment amb el jutge assistir a sessions de teràpia matrimonial durant sis mesos.

La localitat de Payson compta amb aproximadament 20.000 habitants i està situada a uns 95 quilòmetres al sud de Salt Lake City, la capital de Utah.

Notícies relacionades

Aquest esdeveniment passa dies després que un home robés un avió buit a l’aeroport de Seattle (Washington, EUA), un dels més freqüentats del país, per a suposadament suïcidar-se estavellant-lo.

En aquest cas, l’autor del robatori va ser Richard Russell, de 29 anys i que treballava des de feia tres anys i mig a la companyia Horizon Air, subsidiària d’Alaska Airlines, com a personal de terra, ajudant amb el transport de l’equipatge.