Ensurt en un míting de Trump a Nevada

Agents del servei secret es van emportar el magnat després que algú entre el públic cridés: "¡Una pistola!"

mtlopez36179521 u s  republican presidential nominee donald trump is hustled161106102528

mtlopez36179521 u s republican presidential nominee donald trump is hustled161106102528 / STRINGER

1
Es llegeix en minuts

El candidat republicà a la presidència dels EUA, Donald Trump, va haver de ser evacuat per agents del servei secret d'un míting a Reno, Nevada, després que algú entre el públic cridés: "¡Una pistola!". L'altercat es va produir enmig d'una picabaralla amb un home que va mostrar una pancarta amb la inscripció: 'Republicans contra Trump'. Dos agents es van emportar Trump de l'escenari mentre dos policies es van dirigir a l'home del públic en qüestió, el van reduir i se'l van emportar escortat. Després d'un registre, no van trobar cap arma.

Al cap de poca estona, Trump va tornar a l'escenari entre les aclamacions dels seus partidaris per proclamar: "Ningú ha dit que fos fàcil per a nosaltres"."Vull agrair la seva feina al servei secret. Aquestes persones són fantàstiques", va subratllar. En un comunicat posterior els va agrair "la seva ràpida resposta i professionalitat".

Notícies relacionades

Al cap d'unes hores, després de ser posat en llibertat, Asutyn Crites va explicar a la cadena CBS que és un republicà que havia anat al míting a expressar la seva oposició al magnat. "Hi vaig anar amb aquesta pancarta esperant esbroncades, però només és una pancarta", va assenyalar. A més d'esbroncades, va rebre cops i puntades de peu abans que algú cridés allò de la pistola. 

En un final de campanya d'infart, els dos candidats multipliquen aquest diumenge els seus mítings. Trump visita Florida, Iowa i Wisconsin, mentre que la seva rival demòcrata, Hillary Clinton, també estarà a Florida i a Ohio i Nou Hampshire.