TENSIÓ POLICIAL A MEMPHIS

Assassinat un policia durant un control de trànsit als EUA

El director del cos ha declarat que "són temps difícils per als nostres agents", després de la mort de l'home de 33 anys

Gran dispositiu policial en la ciutat de Memphis després que un agent hagi sigut abatut a trets aquest dissabte a la nit. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Una gran dispositiu policial es va desencadenar dissabte a la nit a Tennessee (Memphis) després que un policia hagi mort al rebre diversos trets mentre feia un control de trànsit.

La víctima, l'agent Sean Bolton, de 33 anys, ha sigut traslladat a l'hospital en estat crític després que un ciutadà hagi donat l'alarma a través de la ràdio de la policia. L'agent, que havia ingressat al cos de policia l'octubre del 2010 ha mort poques hores després segons ha anunciat a Facebook el cos policial. 

POLÈMICA PER LA POSSESSIÓ D'ARMES 

El director de la policia de Memphis, Toney Armstrong ha declarat que "són temps difícils per a tots els nostres agents i per a la ciutat" i ha assegurat que la policia està usant tots els mitjans disponibles per trobar al culpable. 

Segons mitjans locals la policia ha identificat un sospitós aquest diumenge en un apartament de Memphis encara que la policia encara no ho ha confirmat. 

L'alcalde de la ciutat, A.C Wharton, ha assegurat que la proliferació de pistoles està fent cada vegada més difícil la feina els agents i que "aquests fets són una altra vegada una evidència que hi ha massa pistoles", ha declarat el regidor.

Notícies relacionades

Bolton és el tercer agent abatut en menys de tres anys a la ciutat de Memphis. L'agent Tim Warren va morir durant un tiroteig en un hotel al centre de la ciutat el juliol del 2011 i el desembre del 2012 l'agent Martoiya Lang va ser assassinat mentre complia una ordre d'arrest.