El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Ocupació

L’Ajuntament de l’Hospitalet i l’EOI firmen un conveni per a la capacitació digital de joves aturats

  • El primer projecte que es portarà a terme comptarà amb un pressupost de 800.000 euros i impulsarà un mínim de 20 programes formatius

L’Ajuntament de l’Hospitalet i l’EOI firmen un conveni per a la capacitació digital de joves aturats

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i l’Escola d’Organització Industrial (EOI) del Ministeri d’Indústria van firmar aquest dimarts 22 de juny un conveni de col·laboració per a la capacitació digital de 400 joves aturats. L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, i el secretari general d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Govern i president de la Fundació EOI, Raúl Blanco, han firmat aquest dimarts l’acord.

El primer projecte que es portarà a terme, batejat com a Millennial, comptarà amb un pressupost de 800.000 euros i impulsarà un mínim de 20 programes formatius dirigits als joves.

«Aquesta primera actuació permetrà millorar les competències digitals i reforçar l’ocupabilitat dels joves i nodrirà el teixit empresarial de la ciutat i de l’àrea metropolitana de talent amb coneixement adequat a les seves necessitats», ha destacat Marín, que ha recordat que aquest acord s’engloba a ‘L’Hospitlaet 6.0’, la nova estratègia de digitalització i connectivitat de la ciutat.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Blanco ha destacat el valor d’aquest conveni que «permetrà apuntalar el lideratge de l’Hospitalet en l’àmbit de la digitalització i la transformació digital i generarà oportunitats per a l’ocupació dels col·lectius que més ho necessiten: persones joves i aturades».

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO