El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

DESCONFINAMENT

L'Hospitalet reobre els seus parcs infantils

Aquestes àrees d'esbarjo s'havien mantingut tancades durant l'estat d'alarma per la Covid-19

A l'espai públic de l'Hospitalet hi ha 135 àrees de jocs infantils ubicades en places, parcs i jardins

parc-hospi

parc-hospi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les zones de jocs infantils de l’Hospitalet de Llobregat tornen a estar obertes des d’aquest divendres 19 de juny. Aquestes àrees d’esbarjo s’havien mantingut tancades durant l’estat d’alarma per la Covid-19 com a mesura de prevenció per evitar contagis.

Coincidint amb la reobertura, el consistori ha començat a fer tasques de desinfecció en aquests espais, perquè «els nens puguin disfrutar amb totes les condicions higièniques de seguretat», assenyalen des del consistori.

No obstant, des de l’Ajuntament recorden que, per prevenció, es recomana que la utilització de les zones de jocs infantils vagi acompanyada de les mesures higienicosanitàries vigents: distància interpersonal de seguretat, rentat freqüent de mans i ús de mascaretes a partir dels 6 anys.

135 àrees de jocs infantils

Notícies relacionades

En l’espai públic de l’Hospitalet hi ha 135 àrees de jocs infantils ubicades en avingudes, places, parcs i jardins de tota la ciutat per al gaudi dels nens, amb elements que permeten el seu ús amb criteris de seguretat, inclusió i accessibilitat.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA