El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

MÉS D'UN ANY D'OBRES

Iniciades les obres del nou camp de futbol de la Torrassa, dotades amb 4 milions d'euros

La Diputació i el consistori es reparteixen el finançament del projecte, que està previst que s'acabi d'aquí 14 mesos

hospitalet

hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres passat es van iniciar les obres del nou camp de futbol municipal del parc de la Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat, l’execució del qual compta amb un pressupost de 4 milions d’euros, 2,6 dels quals els aporta la Diputació de Barcelona i la resta estan finançats perl’Ajuntament.

Es preveu que el nou equipament esportiu estigui a punt d’aquí uns 14 mesos i allotgi una superfície total de 6.700 m², que dotaran de nous usos esportius el parc de la Torrrassa, on també hi ha prevista la creació d’un ‘skatepark’, alhora que permetran millorar l’accessibilitat d’aquesta zona verda de 32.500 m².

L’execució del projecte ha començat amb les obres de l’estructura de contenció i d’anivellament del terra, i continuarà amb els treballs d’adequació del terreny de joc i de construcció de les noves instal·lacions de l’equipament esportiu.

A les noves instal·lacions hi jugaran els equips del Collblanc-la Torrassa, que disposaran d’un terreny de joc amb gespa artificial de 4.712 m² i un edifici nou, on s’ubicaran els locals i serveis de la instal·lació –oficines, vestidors, bar, lavabos. A més, s’habilitaran tres camps de dimensions més reduïdes per practicar futbol paral·lelament.

Els treballs tenen un termini d’execució de 9 mesos per a l’adequació del terreny i de 7 més per a la construcció de l’equipament esportiu. El pla preveu que, abans que acabin els primers, es podran començar ja les obres del camp de futbol i de l’edifici de l’equipament esportiu, amb una durada estimada total del projecte de 14 mesos.

Notícies relacionades

El parc de la Torrassa, situat a la part sud del barri que delimita amb les vies del tren, està ubicat en uns terrenys amb bastant desnivell, que quedaran ara anivellats gràcies als treballs d’adequació del terreny i a punt per ubicar el nou camp de futbol, així com l’edifici de planta baixa que quedarà integrat a l’entorn del parc, una antiga reivindicació d’aquest barri hospitalenc.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA